Sveikas, meitenes, sievietes, dāmas!
Zinu, ka kādai no Jums noteikti dzīvē ir nācies saskarties ar neīstiem draugiem, manipulāciju, izmantošanu. Šeit es atnācu pēc padoma, jo esmu neziņā.
Man četrus gadus bija draudzene. Es biju ļoti naiva un vientuļa. Mobings (apsmiešana) skolā man nelika mierus 9-10 gadus. Kad šī meitene atnāca mācīties uz manu skolu, mēs sadraudzējāmies, jo arī viņu sākumā nepieņēma. Principā viss bija lieliski, līdz brīdim, kad sākās "drāmas". Esmu gulējusi slimnīcā dēļ viņas, ir bijušas lielas problēmas ar skolotājiem, jo viņa par mani izplatīja nepatiesas baumas, vecākiem viņa nekad nav patikusi. Ar viņu ir bijuši ļoti daudz strīdu, bet es vienmēr esmu viņai piedevusi, jo bija arī ļoti daudz labo brīžu, pēc kuriem arī tagad ilgojos. Viņa bija vienīgais cilvēks, ar kuru man ir bijis tik daudz kopīga, un tik daudz jautru brīžu.
Tagad viņa vairs nemācas manā skolā, viņai ir daudz citu draugu un puisis. Ar viņu neesmu kontaktējusies jau apmēram pusgadu, bet joprojām nespēju aizmirst visu labo, kas bija. Es arī neesmu nekad bijusi enģelis- pēdējā strīdā es viņu pasūtīju trīs mājas tālāk, vairs nevarēju izturēt to, cik lieka es jutos. Visus šos gadus es viņai izpirku gandrīz visu, ko viņa gribēja. Ļoti daudzi cilvēki mani ir izmantojuši tieši naudas dēļ, es pat esmu barojusi nabadzīgos cilvēkus, kuri pēc tam par mani smējās un teica, cik resna es esot. Man bija laba sirds, bet tagad tas labais ir tā kā izmiris. Es vairs negribu pagātni, es negribu būt laba. Es nevienam vairs nespēju uzticēties. Visi nodeva. Taču kāpēc, kāpēc man ir jāilgojas pēc tāda cilvēka kā viņa, ja es viņai sen neesmu vairs vajadzīga? Es gribu parādīt savu vērtību. Bieži vien telpās(skolā, sanāksmēs), par manu eksistenci aizmirst, jo esmu ļoti, ļoti klusa. Mani ir situši...
Nav bijis viegli. Varbūt kādai no Jums ir bijušas līdzīgas situācijas, padalieties ar to! Es visu izlasīšu un uzklausīšu. Paldies! :) Vismaz varēju izkratīt sirdi!