Mocheato @ 15.02.2021 12:52
Man ir Xiaomi Roborock S5 MAX ja nemaldos.
Tīra ļoti labi. Katru dienu palaižu mitro tīrīšanu. Lamināts vienmēr tīrs. Esmu sajūsmā!
Man arī šāds (nezinu vai MAX) jau vairāk kā gadu, mitro tīrīšanu vēl neesmu mēģinājusi. :D Saki, ka ir laba?
Nopirkām pirmajam stāvam, kur bieži tiek staigāts ar āra apaviem, kā arī nav nekādu sliekšņu utt. Savu funkciju pilda, bet nesaprotu, kāpēc nesaka, ka gružu tvertne pilna. Sunim tagad ļoti spalva krīt, ja laižam reizi nedēļā, tad ar vienu tvertnes iztīrīšanas reizi nepietiek (laižam uz 40kv.m, vienu istabu izlaižam, tur baigi neuzturamies, bet arī ar visiem 60 vai cik tur kopumā ir, tiek galā), un tad uz zemes mētājas spalvu kušķīši, jo vienkārši jau vairs robotā nav vietas. :D Ja katru dienu palaiž, tad viss ok. Sākumā psihoju, jo viņam patīk atrast visādus zirnekļutīklus un tad saiet sviestā (izlaist kādu pleķi, pabeigt darbu pusceļā, kaut kā haotiski tīrīt, lai gan roborockam atšķirībā no irobot un citiem tā tīrīšana ir ļoti kārtīga, līnijās, nevis krustu šķērsu), bet, nu, ja katru reizi kārtīgi nobirstē visus sensorus, tad ir ok. Kopumā esmu apmierināta. Par netīrajiem stūriem un malām īsti negribu piekrist. Nezinu, kā citiem robotiem, bet šim ir sānā birstīte, kas visus netīrumus met uz vidu. Neesmu pamanījusi, ka būtu kaut kādi gruži palikuši.
Šim arī tiek reklamēts, ka tip īpašā birste, kurā mati nesaķeras - tā arī ir. Esmu redzējusi video, kur vienkārši matus izgriež ārā no birstes, jo aptinušies apkārt, Roborockam nekas tāds nenotiek.