viņam nepatīkot mans augums tik ļoti. Un es pati pēc izskata.
aaalise @ 14.02.2021 22:40Čau, nekad nebūtu domājusi, ka rakstīšu forumā, bet man vajag padomu, jo līdzīgas tēmas neatradu.
Šodien runāju ar draugu kāpēc mums pēdējā laikā ir maz sekss palicis, jo no manas puses viss ok- gribu, kopju sevi, tīras drebes, nečakarēju smadzenes utt.,
Viņš negrib. Kopā esam trīs gadus un abi ap 30mit.
Pirmo reizi, kad runāju izvairīgi teica, ka stresi dēļ darba un vēl kaut kā- okey nomainīja darbu, stresi mazinājās, bet sekss nekļuva vairāk. Kad iepazināmies mums bija katru dienu, bet tagad 1x divos mēnešos.
Un labākais bija šodien, saruna tā pati jautāju, kāpēc vins mani negrib uz ko vins atbildēja, ka viņam nepatīkot mans augums tik ļoti. Un es pati pēc izskata. Un te es paliku uz pauzes. Vīrietis ar mani ir 3?!!gadus un tikai tagad saprot, ka nepatiku pēc izskata ?
Neiet kopā. Pietam, es labākajā gadījumā esmu pieņēmusies par 1-2 kg, un sveru pat jāsaka maz 165 un 50kg. Ne mati, ne stils kardināli nav mainījies...
Varbūt kādai ir kāds padoms - a ko tālāk?
Kā so risināt un vai vajag vispār risināt?
Jo pašlaik ir dusmas, ka atļaujas tā pateikt. Itkā taisnību saka, ja tiešām tā domā un tas ir iemesls, bet vai tiešām nevarēja saprast to ātrāk, pirms es esmu samīlējusies līdz bezjegai. Tikai neiesakiet man runāt ar viņu, jo knapi pāris vārdus spēju dabūt ārā par šo tēmu.
Ā un jāpiebilst, ka sekss mums, tad kad ir ir ļoti labs. Saskaņa, vēlmes un viss. Un draudzene arī neviena nav jo esam mājās gandrīz 24/7, pēdējo gadu!
Piekūns @ 15.02.2021 09:493 gadi, tad brilles jau ir nokritušas.
Un pa trīs gadiem cilvēks arī var izskatā mainīties vairāk, kā pašam liekas. Un detaļām arī bieži vien ir nozīme.
Tāda mājsēde arī noteikti nenāk par labu.
No malas gan grūti saprast ko darīt, jārunā ar veci, jānoskaidro, kas mainījies, vai nerauj ķepa pa kluso trīs reizes dienā (jo reizi divos mēnešos sekss? whaaat?).
Piekūns @ 15.02.2021 09:52Vispār jau tas, ko viņš teica ir tāds kā tabu, bet domāju lielākā daļa vīriešu atrastu, kur piesieties savu draudzeņu/sievu izskatam tā pavisam godīgi runājot. Arī par tām, kurām šķiet, kas viss ir absolūti lieliskākajā kārtībā.
PRADACANDY @ 15.02.2021 12:12Ja nekas nav mainījies izskatā, tad apsvērtu šķiršanos, jo nezinu kā pēc tāda teksta varētu gribēt tuvību, diezgan traumējoši. ?
aaalise @ 15.02.2021 14:11
Te es varu piekrist. Un noteikti vīrietis jau arī raustās ko tādu teikt, bet common, es jau ar pa galvu nedošu ar pannu uzreiz.
Ja argumentēti pamato kāpēc kut kas nepatīk tad to var mēģināt mainīt vai vismaz uzklausīt.
Piekrītu Blacke, tā es arī darītublacke @ 15.02.2021 09:53
Ja man tā pateiktu, uzreiz jautātu tad kāpēc vel esam kopā un kur cilvēks ar šīm domām bija agrāk. Nebūtu attiecībās ar kādu,kas man tā pateiktu, noteikti nē.
Redpill @ 15.02.2021 15:55Ja viņi būtu apgrieztās lomās (aizrādijusi savam vecim par riepu), komentāros visi teiktu lai šamais iet uz sporta zāli, un neviens nežēlotu nabadziņu, ka viņam pašapziņa cietīs :D