ethereal @ 08.02.2021 09:03Nu mitinos 7 mēn., bet šaubos, ka vēl pāris mēneši ko dos, lai aprastu. Mana nervu sistēma laikam pārāk jutīga uz šo lietu. Dienas laikā logus vispār neveru vaļā. Un arī tad troksnis ir diezgan neciešams.
Bellatresa @ 08.02.2021 09:01Man paziņas dzīvo pie dzelzceļa stacijas. Kādreiz(kad varēja), esot ciemos, es varēju tikai nopriecāties, ka tur nedzīvoju. Traki!? Protams, ka cilvēki pierod, bet es noteikti meklētu klusāku vietu. Piekrītu,ka remonts īrētā dzīvoklī nav izdevīgs risinājums.
ethereal @ 08.02.2021 09:03Nu mitinos 7 mēn., bet šaubos, ka vēl pāris mēneši ko dos, lai aprastu. Mana nervu sistēma laikam pārāk jutīga uz šo lietu. Dienas laikā logus vispār neveru vaļā. Un arī tad troksnis ir diezgan neciešams.
ethereal @ 08.02.2021 09:43Bija, bija jāpadomā pirms ievākšanās. Bet toreiz steigā viss notika, troksnim nepievērsu uzmanību. Piebildīšu, ka māja ir jauna, tā kā te neviens neko neremontēs. Es jau pilnīgi aiz izmisuma sāku fantazēt par stiklu nolīmēšanu ar kaut ko, biezo aizkaru nopirkšanu. Bet vai tas ko dos?
Sviire @ 08.02.2021 10:26Dzīvoju reiz kojās, dzelzceļš bija aiz loga. Traucēja tikai tas ka divos naktī kāds vilciens sāka taurēt. Katram jau tā skaņu un vibrāciju uztvere ir savādāka. Tagad dzīvoju 3. stāvā, centrā ar intensīvu satiksmi. Ja logi ciet, neko nedzird, tikai kad brauc garām trolejbusi, var just dažreiz vibrācijas un durvju atvēršanas signālu. Zem loga ir pietura. Vasarā logu nevar atvērt jo dzērāji pulcējās pieturā naktīs. Tad var dzirdēt kas ar ko guļ, kurš ir lielākais ķēms utml. Kad meklē dzīvokli tam tiešām jāpievērš uzmanība. Man piemēram vienalga. Vibrācijas jūtu, mehāniskus trokšņus dzirdu labi. Cilvēku radītie trokšņi ja sāk traucēt, man ir iedarbīgs pretlīdzeklis. Bet tas ir tikai man. Maini dzīvokli ja iespējams, ja aizvērti logi nepalīdz tad arī biezie aizkari dos mazu jēgu. Troksnis ilgtermiņā bojā veselību.