Manuprāt, vienatne ir vajadzīga, jo tieši attiecībās mēs to nereti pazaudējam. Es tiešām nevaru iedomāties būt kopā 24/7. Esmu izbaudījusi pietiekoši daudz randiņus, attiecības, bet tas viss bija bez nākotnes. Protams, arī salauzta sirds ,pat abpusēji. Pazaudēju savu es, iedzīvojos milzīgos kompleksos, ēšanas un veselības problēmās. Šobrīd jau dažus gadus esmu viena un atguvu pašvērtējumu, veselību un stipru raksturu. Jā, bijušie ir mēģinājuši attiecības atjaunot ,bet es biju pilnībā pret. Pagātnei nav nākotne, par vēlu. Viņi nebija slikti cilvēki , bet mūsu attiecībām nebija lemts turpināties.
Protams, ir ļoti daudz cilvēki(arī forumā), kuri domā, ka dzīvot vienam nav labi, pat izsmej,ja nav vīrs un bērni ,redz potenciālā vecmeita. Un,ja tā? Tā ir mana dzīve. Par to nebaidos, kà būs. Varbūt esmu pašpietiekama.
Līdz 24 gadiem, liku priekšplānā tikai attiecības un viss pārējais bija otrajā plānā, nesvarīgs, tas nebija pareizi. Galvenais, ir neklausīties apkārtējos, jo tā ir TAVA dzīve un laime. Tomēr, es ticu, ka kaut kur ir īstais cilvēks, vienkārši nevajag iespringt un izmisīgi, kādu meklēt. Diemžēl, mūsdienu cilvēkiem vairs nav vērtības. Es noteikti neesmu no tiem, kas dzīvos kopā, lai tik nebūtu viens. Tāpat, esmu pret vienas nakts sakariem.