keegan @ 05.02.2021 15:43Lielas cerības laikam nelieku, bet ļooooti ceru, ka šeit ir kāds konjaku pazinējs, vai kādam no jums ir kam pajautāt. :/
Tātad. Man ir vajadzīgs labs konjaks dāvanai. Esmu nonākusi pie šiem variantiem:
-Hine Cigar Reserve XO
-Chateau de Montifaud XO Silver
-Guerbe XO 1er Cru Grande Champagne
-Courvoisier XO
Nekādi netieku gudra, kurš būtu pats labākais. Saprotu, ka laikam jau vairāk vai mazāk gaumes jautājums, bet te noteikti jābūt kādam, kurš no tā saprot vairāk par mani. Ja ir vēl kāds konjaks, kurš ir nu baaaaaigi labs, bet neesmu te ielikusi, droši! Cenā līdz +/- 100eur.
keegan @ 05.02.2021 15:43Lielas cerības laikam nelieku, bet ļooooti ceru, ka šeit ir kāds konjaku pazinējs, vai kādam no jums ir kam pajautāt. :/
Tātad. Man ir vajadzīgs labs konjaks dāvanai. Esmu nonākusi pie šiem variantiem:
-Hine Cigar Reserve XO
-Chateau de Montifaud XO Silver
-Guerbe XO 1er Cru Grande Champagne
-Courvoisier XO
Nekādi netieku gudra, kurš būtu pats labākais. Saprotu, ka laikam jau vairāk vai mazāk gaumes jautājums, bet te noteikti jābūt kādam, kurš no tā saprot vairāk par mani. Ja ir vēl kāds konjaks, kurš ir nu baaaaaigi labs, bet neesmu te ielikusi, droši! Cenā līdz +/- 100eur.
Motherofdragons @ 06.02.2021 14:32Courvoiser XO maksā ap simtu, tas ir ļoti pazīstams, bet nav katrā otrajā bārā. Patiks klasikas cienītājiem. Es dāvanai izvēlētos kaut ko interesantāku, piem. Chateau de Montifaud XO Silver. Protams, tas ir ļoti subjektīvi, jo Chateau ir "salds" priekš konjaka, tiem, kam patīk tādi spēcīgi ar tanīniem, viņš varbūt ne tik ļoti patiks.
Kopumā šī izlase man šķiet ļoti cienījama pat priekš snobiem!