Sabiedrības Dāma @ 23.01.2021 01:01Pirmo reizi dzirdu par šādiem matu produktiem, labāk nopērku tos produktus kuri reti reklamējas kādos instagrama kontos.
Sabiedrības Dāma @ 23.01.2021 01:03Tāpat kā arī nekad neiepirktos ''AboutYou'' interneta veikalā, jo katru dienu uzrodās kaut kādi 25% atlaižu kodi no ''influenceriem'' pēc tiem atlaižu kodiem izklausās, ka tajā ''AboutYou'' neviens neiepērkās tāpat vien.
blacke @ 23.01.2021 01:05
kas par daudz tas par skādi, to about you tiešām reklamē tik daudzi,ka arī man nav bijusi vēlme tur neko iegādāties
blacke @ 23.01.2021 01:05
kas par daudz tas par skādi, to about you tiešām reklamē tik daudzi,ka arī man nav bijusi vēlme tur neko iegādāties
Redrose @ 23.01.2021 01:10Priekš kam ir jāseko tādiem ietekMEĻIEM? Es sekoju dažām tikai dēļ tā, jo interesanti pasekot līdzi un viss. Ne es ņemu kādus padomus vai ieteikumus..neko. ?
Sabiedrības Dāma @ 23.01.2021 01:03Tāpat kā arī nekad neiepirktos ''AboutYou'' interneta veikalā, jo katru dienu uzrodās kaut kādi 25% atlaižu kodi no ''influenceriem'' pēc tiem atlaižu kodiem izklausās, ka tajā ''AboutYou'' neviens neiepērkās tāpat vien.
C00L Dzipsy @ 23.01.2021 01:07
Par About You lasītas daudz sūdzības. Tāds Aļika variants. Konveijers. Kur cilvēki paliek bez preces, fake zīmoliem, bojātām kastēm.
VIP @ 23.01.2021 01:21Ui, es arī visas “reklāmas” pārtinu. Pārsvarā arī atsekoju, dažām ietekmelēm tik sekoju, jo kaut kas patīk vai nu bildēs, vai personībā.
Diāna vispār lielas super tukša, turklāt reizēm liekas, ka nevar teikumu bez raustīšanās pabeigt. Atsekoju.
Piemēram Marta marija sproģe, liekas jauka, gaiša utt, bet ja paskatās, tad pat posts par meitas dzimšanas dienu ir ar #lindex #sadarbiba utt, liekas tik stulbi. Tas pats @storyaboutus. Par parejam, kuras reklame katru ziepes gabalu, ko atsūta vispār nerunāšu.
Piemēram Valuta un Zvirgzdiņa. Viņas visu laiku taisa to “atpakošanu”, kas ir pati nejēdzīgākā lieta. Viņas pat nav izmēģinājušas, bet vienkārši filmē kādas ziepes atsūtījis drogas. Liekas wtf, labas meistares savā jomā, bet nafig sevi pazemot ar drogas un douglas paciņu atvēršanu ? ? un tad tur ar to vienu roku kaut ko plosās, krata kameru... skumji
spriditis @ 23.01.2021 01:19
Es arī skeptiski skatījos uz AboutYou, bet 2x esmu nopirkusi tur apavus ar atlaidi+ietekmeļu 25% atlaidi par tādu summu, kuru LV internetveikalos un parastajos veikalos nekad neatrastu. Kā arī pasūtīju tur ziemas mēteli, kurš neizskatījās, kā man gribējās, aizsūtīju atpakaļ (pakā iekšā jau ir omnivas uzlīmē atpakaļnosūtīšanai), nauda kontā ienāca 3 dienu laikā. Iepirkšos vēl, ja atradīšu kādu pērli!
VIP @ 23.01.2021 01:21Ui, es arī visas “reklāmas” pārtinu. Pārsvarā arī atsekoju, dažām ietekmelēm tik sekoju, jo kaut kas patīk vai nu bildēs, vai personībā.
Diāna vispār lielas super tukša, turklāt reizēm liekas, ka nevar teikumu bez raustīšanās pabeigt. Atsekoju.
Piemēram Marta marija sproģe, liekas jauka, gaiša utt, bet ja paskatās, tad pat posts par meitas dzimšanas dienu ir ar #lindex #sadarbiba utt, liekas tik stulbi. Tas pats @storyaboutus. Par parejam, kuras reklame katru ziepes gabalu, ko atsūta vispār nerunāšu.
Piemēram Valuta un Zvirgzdiņa. Viņas visu laiku taisa to “atpakošanu”, kas ir pati nejēdzīgākā lieta. Viņas pat nav izmēģinājušas, bet vienkārši filmē kādas ziepes atsūtījis drogas. Liekas wtf, labas meistares savā jomā, bet nafig sevi pazemot ar drogas un douglas paciņu atvēršanu ? ? un tad tur ar to vienu roku kaut ko plosās, krata kameru... skumji
Sabiedrības Dāma @ 23.01.2021 01:24
Mana draudzene no AY pasūtija timberland firmas zābakus, kas atnāca parastā kartona kastē un es pasūtiju no membershop man atnāca zīmola kastē un ar visām citām lietām, biju pārsteigta par to un cenas bija samēra vienādas. ??
Un viņa tiešām “tukšs” cilvēks.. tas skatiens jau vien ir creepy.. un mūžīgā “zīmēšanās” ar Bollinger, melno kaviāru.. man apnika..
VIP @ 23.01.2021 01:42
Nu cik zinu, tad garšo visādas baltas vielas, tàpēc nespēju uztvert nopietni viņu & jā, es arī atsekoju, kad palaida savu “apmācību”.
Manuprāt Latvijā ir baigi traki ar kritisko domāšanu un viņam ir daudz sekotāji un pircēji.
Gribētos, lai “parastie” cilvēki paliek aktīvāki IG un liek savu ikdienu, nevis tikai ietekmeles.
Galvenais, ka precēta ar Mārtiņš Tenbergs. Laulību līgums, vīrs redzams reizi gadā, kāzu jubilejā, smukās IG bildēs 😁