KaiXerro @ 24.01.2021 00:07Nu neizskatos jau galīgi tievs, un esmu visu laiku bijis underweight
Primrose @ 24.01.2021 00:28Izrādās, ka te ir pilns ar nevainīgiem ?
Bet man cits jautājums, kur tagad reāli satikt kādu, ar ko nodarboties ar tādām lietām vai vispār aiziet uz randiņu? Pat ja kādu satiksi, neviena meitene pie pilna prāta neies pa taisno pie puiša uz mājām
Vajadzētu izveidot speciālu forumu priekš LV virginiem.Kubs @ 24.01.2021 00:30
Tādu ir daudz vairāk nekā varētu domāt :D Es vien pazīstu vairākus tādus (virs 20 gadiem) un mums nav izveidota nekāda speciāla kopiena, kur to apspriežam, vienkārši nejauši uzzināju.
Its all about the money
Es jau nezinu kā tas strādā, man nav social skills..
Taisnību sakot, man jau paliek nedaudz pretīgi no šādam tēmam, sen bija normāls forums
Laylla @ 24.01.2021 01:24Brīnos, ka šeit ir tik daudz komentāru :D
GhostGG @ 24.01.2021 01:48Kārtējā bēdu ieleja. Pilnveidot sevi, tas ir - izspied maksimumu, ko vien vari no sevis (augums, savākta seja, zobi, mati, attīsti sevi karjeras ziņa) un ja tad nekas nenotiek, tad saki, "its over", savādāk tāda nīdēšana vien ir. Labs sākums būtu sākt vairāk ēst, jo 55kg ne tikai nav veselīgs svars, bet droši vien vizuāli arī diez ko pievilcīgi neizskatās.
Par to bēda ieleju. Pēdējās dienās interesantāk ir lasīt ietekmeļu un butterfly diskusijas
Ehh šeit vakar bija interesanti...
aphoria @ 24.01.2021 02:34
Jūs speciāli veltījāt laiku, lai uzrakstītu, cik nevajadzīgs šis cilvēks ir (cik nesvarīgas un neinteresantas ir viņa problēmas)? Varējāt jau arī vienkārši paklusēt.
Belonging is a basic human need.
izklausies pēc ņuņņas
Es nesaprotu, Tu nāc pēc padomā, mēs to dodam, bet Tev tāpat slikti?!
Šis izskatās tāds iejūtīgāks, par to otru lohu
aphoria @ 24.01.2021 03:06
Angliski to sauc par condescending advice. Jūs itkā dodat padomu, bet tajā pašā laikā noliekat cilvēku.
Eksperte @ 24.01.2021 12:29Es atcerējos sevi savos 19. Ja man kāds tad būtu skaidrojis to, ko tagad es domāju par attiecībām, man liktos ka tā ir totālākā huiņa, ka tā nav, es esmu perfekta un zinu ko gribu. Patiesībā bija pavisam otrādi. Tāpēc nav te jēgas iespringt. Tāpat viņš izies cauri visam kam jāiziet lai saliktu pats sev vērtības.
Dannnija @ 24.01.2021 13:30
Tieši tā, puisis pats ies visam cauri, tāpēc nevajag apgalvot, ka viņa nosauktās īpašības - jauks un pieklājīgs, ir mīnuss un ilgtermiņā neko nedod. Tā ir tikai tava pieredze/domas un, kas vienam šķiet mīnuss, otram - septītās debesis.