KaiXerro @ 23.01.2021 00:50Nav nekāda trauma dēļ vecākiem, es visu laiku esmu bijis savadāks nekā pārējie tipi, bet kapēc es nevaru uzvesties civilizēti ? Es domāju ka šajā forumā būs pieauguši cilvēki bet izskatās ka padsmitgadnieki.. Aizdomas ka te kādam ir 14-15 gadi, es tajā vecumā nezināju kas pat ir sekss, un vēl spēlēju Roblox.
Tas bija domāts tā ka man pat nebija interese par to, un es to negribēju. Tik frustācijas sāka parādities 17 gados.Sabiedrības Dāma @ 23.01.2021 00:56
Neticu taviem vārdiem, skolā par seksu māca jau no 7 klases , ta kā nevajag teikt ka nezināji, kas ir sekss 14-15 gados. ?
Nu es gribu attiecības + pazaudēt nevainību.blacke @ 23.01.2021 01:00Esmu dzirdējusi,ka cilvēki iepazīstas kādās Facebook grupās kur meklē domubiedrus ar tādām pašām interesēm. Ja jau zini, kas tevi interesē, paskaties vai nav kāda grupa. Iespēju jau ir daudz, nebūtu kovids tad ieteiktu tev aiziet uz unicon cafe, takā pieminēji videospēles, bet tas tagad nebūs variants. Meklēt meiteni tikai,jo esi nevainīgs arī šķiet nepareizi. Varbūt tāpēc arī nesanāk atrast,jo esi ieceklējies uz to,ka tev vajag tikai tāpēc,ka esi joprojām nevainīgs,bet citi nav?
Bet ko man vajag pilnveidot ? Ja es esmu labāks nekā tie jaunieši, tu domā ka man tagad vajag tur “uzkačāties”, sākt lietot cigaretes, sākt uzvesties kā klaunam ? Es to nevēlos...Eksperte @ 23.01.2021 01:04Ja situācija ir reāla, tēmas autoram iesaku savu darbarīku turēt biksēs un koncentrēties uz sevis pilnveidošanu. Nevienai nav vajadzīgs neinteresants gultasbiedrs. Sakārtosi sev domāšanu tad arī uzradīsies meitene un sekss būs kā lielisks papildinājums esošajam.
Un jā situācija ir reāla, nekāds trollisms te nav.. Esmu arī vairākos forumos postojis ka man ir problēma ar sievietēm. Un to daru jau vairāk kā gadu.Eksperte @ 23.01.2021 01:04Ja situācija ir reāla, tēmas autoram iesaku savu darbarīku turēt biksēs un koncentrēties uz sevis pilnveidošanu. Nevienai nav vajadzīgs neinteresants gultasbiedrs. Sakārtosi sev domāšanu tad arī uzradīsies meitene un sekss būs kā lielisks papildinājums esošajam.
KaiXerro @ 23.01.2021 01:07Bet ko man vajag pilnveidot ? Ja es esmu labāks nekā tie jaunieši, tu domā ka man tagad vajag tur “uzkačāties”, sākt lietot cigaretes, sākt uzvesties kā klaunam ? Es to nevēlos...
Eksperte @ 23.01.2021 01:08
1. Izej no videospēlēm.
2. Izlasi kādu dokumentālo grāmatu vai skaties dokumentālās filmas
3. Atrodi darbu
Kaut arī tagad videospēles sanāk retāk paspēlēt 😂Eksperte @ 23.01.2021 01:08
1. Izej no videospēlēm.
2. Izlasi kādu dokumentālo grāmatu vai skaties dokumentālās filmas
3. Atrodi darbu
KaiXerro @ 23.01.2021 01:10
1. Nav nemaz tik vienkārši.
2. Lasu grāmatas/rakstus un skatos dokumentālos seriālus
3.Pelnu naudu
Bet nu ir man te pazīstami kuri nepelna, un viņi var “izpist” jebkuru sievieti, vienkārši aiziet satiek un ņemās.Eksperte @ 23.01.2021 01:11
1. Viss ir vienkārši ja disciplinē sevi
2. Malacis
3. Malacis
KaiXerro @ 23.01.2021 01:19Bet nu ir man te pazīstami kuri nepelna, un viņi var “izpist” jebkuru sievieti, vienkārši aiziet satiek un ņemās.
Ja man tā veiktos.. Bet nu jā nekad nenotiks dēļ meitenēm
Man patīk sava vecuma meitenes, bet viņas ir kopā ar sportiskiem un kā jau es teicu ar douchebagiem.Sabiedrības Dāma @ 23.01.2021 01:21
Nu beidz kautrēties, izsaki kādai sev iepatikušajai meitenei komplimentus uzdāvini ziedus un tādas lietas.
Varbūt tev nepatīk sava vecuma meitenes, bet daudz vecākas....
Ir jau riskanti arī dāvināt, nu es uzdāvināšu - un mani pēkšņi uzmetīs. 😂Sabiedrības Dāma @ 23.01.2021 01:21
Nu beidz kautrēties, izsaki kādai sev iepatikušajai meitenei komplimentus uzdāvini ziedus un tādas lietas.
Varbūt tev nepatīk sava vecuma meitenes, bet daudz vecākas....
KaiXerro @ 23.01.2021 01:25Ir jau riskanti arī dāvināt, nu es uzdāvināšu - un mani pēkšņi uzmetīs. ?
KaiXerro @ 23.01.2021 01:19Bet nu ir man te pazīstami kuri nepelna, un viņi var “izpist” jebkuru sievieti, vienkārši aiziet satiek un ņemās.
Ja man tā veiktos.. Bet nu jā nekad nenotiks dēļ meitenēm
KaiXerro @ 23.01.2021 00:00Nē nu labi es varu aiziet pie random meitenes, un pateikt “Čau, esam draugi ?” Zini ko viņa izdarīs ? - Izsauks mentus 100%. Jo šīs lietas nav tik vienkāršas ja nav draugi, un arī draugus mūsdienās ir grūti dabūt. Jo man ir tādas intereses kādas nav 90% Latvijas jauniešiem, un tas kas viņiem interesē man galīgi neinteresē. Esmu gājis uz vairākiem pulciņiem kur nekad neesmu ticis pieņemts barā.. Tas viss ir tik grūti.