Hah jā jo meitenes grib tos douchebagus, es netaisos būt douchebags.Eksperte @ 23.01.2021 00:18
Visas tevis nosauktās īpašības ir mīnuss.
KaiXerro @ 23.01.2021 00:18Viņi noteikti spēlē spēles 2h, bet es vairāk. ?
A viņiem sekss ir bijis ?blacke @ 23.01.2021 00:19
nu,nu, personīgi pazīstu vairākus cilvēkus,kas spēlē daudz vairāk kā 2h dienā.
KaiXerro @ 23.01.2021 00:19Hah jā jo meitenes grib tos douchebagus, es netaisos būt douchebags.
Nu bet es jau Tinderi izmantoju, un es tām meitenem nesaku “Es spēlēju spēles 24/7”Kristty1 @ 23.01.2021 00:21Varbūt tas, ka sēdi visu dienu un spēlē spēles, ir iemesls, kāpēc nevari atrast draudzeni. Protams, varbūt tur ir kāda arī ar ko iepazīties, nešaubos, bet nedomāju, ka var izzīlēt, ka Tu pastāvi, ja nerādies dienas gaismā ?
Esmu darījis, un jūtos kā spoks tur, neviens pat neskatās man virsū..Sabiedrības Dāma @ 23.01.2021 00:25Labāk būtu gājis tusēt tad viss būtu ok.
Man ir sociālā fobija, un bailes kad atrodos blakus meitenēm, es nezinu ko darīt un kā uzvesties.Redrose @ 23.01.2021 00:26Tā tad Tev ir problēmas komunikācijā. Iespējams esi pārāk flegmātisks?
KaiXerro @ 23.01.2021 00:26Esmu darījis, un jūtos kā spoks tur, neviens pat neskatās man virsū..
Sabiedrības Dāma @ 23.01.2021 00:30
Nu tad tu tiešām nemāki komunicēt ar jauniešiem, tev tā problēma ir jānovērš, pēc iespējas ātrāk savādāk būs pa vēlu un sāksi ( neapvainojies ) uzbrukt meitenēm un ........
Labāk sāc sazināties ar jauniešiem muļķīgā toni lai viņi tevi saprastu, savadāk tava vecuma bērni domā, ka esi kaut kāds stulbenis, kas uzvedās kā viņu vecāki. ☺?
Tie TikTok jaunieši degradējušies ir, un es negribu būt kā viņi. Viņi ir visur, un man ar viņiem nav un nebūtu labas attiecības.C00L Dzipsy @ 23.01.2021 00:38
Jauniešiem ir atslēgas vārdi: facepalm, lol, bff..
Un, vispār, jāskatās Tik Tok, iemācīsies būt par jaunieti..
KaiXerro @ 23.01.2021 00:41Tie TikTok jaunieši degradējušies ir, un es negribu būt kā viņi. Viņi ir visur, un man ar viņiem nav un nebūtu labas attiecības.
Tie TikTok jaunieši degradējušies ir, un es negribu būt kā viņi. Viņi ir visur, un man ar viņiem nav un nebūtu labas attiecības.
KaiXerro @ 23.01.2021 00:41Tie TikTok jaunieši degradējušies ir, un es negribu būt kā viņi. Viņi ir visur, un man ar viņiem nav un nebūtu labas attiecības.
Nav nekāda trauma dēļ vecākiem, es visu laiku esmu bijis savadāks nekā pārējie tipi, bet kapēc es nevaru uzvesties civilizēti ? Es domāju ka šajā forumā būs pieauguši cilvēki bet izskatās ka padsmitgadnieki.. Aizdomas ka te kādam ir 14-15 gadi, es tajā vecumā nezināju kas pat ir sekss, un vēl spēlēju Roblox.Sabiedrības Dāma @ 23.01.2021 00:46
Gan jau tev ir trauma no vecākiem, zinu vairākus piemērus, ka daži vecāki saviem bērniem ieborē no pašas dzimšanas, ka viņi nevar uzvesties kā jaunieši un obligāti ir jāklausa vecāki katrā dzīves situācija, jo vecāki visu labāk zinās...
Esi patstāvīgs un vairāk neklausi vecākus, lūk tādēļ tu esi nevainīgs un tev nav draugi, jo tu neuzvedies kā jaunietis, bet kā 40 gadīgs vīrietis, lūdzu labo šo kļūdu. :D