DaigaTaiga @ 27.04.2022 15:38
Daļa vīriešu arī jaunībā patrako ar vaļīgākām meitenēm, bet uz precēšanās laiku pāriet uz ''sievas materiāla'' tipu. Tātad pelēkajām pelēm, ar kurām jaunībā vīrieši neizpriecājas, bet tikai vēlāk prec, arī jāizveido kādas red pill analogu kustības? Kaut kāds murgs :D
DaigaTaiga @ 27.04.2022 15:38
Daļa vīriešu arī jaunībā patrako ar vaļīgākām meitenēm, bet uz precēšanās laiku pāriet uz ''sievas materiāla'' tipu. Tātad pelēkajām pelēm, ar kurām jaunībā vīrieši neizpriecājas, bet tikai vēlāk prec, arī jāizveido kādas red pill analogu kustības? Kaut kāds murgs :D
Santa1992 @ 27.04.2022 16:40Nesapratu, kāpēc Inceļu Latvijā paliks vairāk? Jo garīgas saslimšanas pieaug vai ka?
Tāpēc, ka sieviešu seksuālā tirgus vērtība ar laiku tikai krītas, bet prasības pret vīriešiem pieaug vai paliek nemainīgas.
Tieši tā, :)GhostGG @ 27.04.2022 17:02
Nu lai tak aug prasības. Kāpēc tevi tas tik ļoti strauc? tāpat daba visu saliek pa savām vietām. Par to atliek tikai pasmaidīt ?
GhostGG @ 27.04.2022 17:02
Nu lai tak aug prasības. Kāpēc tevi tas tik ļoti strauc? tāpat daba visu saliek pa savām vietām. Par to atliek tikai pasmaidīt ?
Aldis15 @ 27.04.2022 17:04Tieši tā, :)
Tāpat viņām ar Aldi būs jātusē, vai jāņem vēlviens kaķis.
Nu tie 10%, protams, tā arī dara, bet mani, godīgi sakot, vairāk interesē to vīriešu liktenis, kuriem, izmantojot spēļu analoģiju, dzīvē viss norisinās atbilstoši "very hard" nevis "very easy" sarežģītības pakāpei, jo tādu ir lielākais vairākums.
Santa1992 @ 27.04.2022 17:15BP nu tas ir individuāli Tavs un dažu neveiksminieku viedoklis, bet kāds tam sakars ar Involuntary celibatu vīriešiem? Neviens jau nepaliks garīgi slims tikai tāpēc, ka sievietēm ir adekvātas prasības. Tas nāk no paša nevis citiem.
DaigaTaiga @ 27.04.2022 17:24
Man ir radies iespaids, ka tās dažādo krāsu ''pill'' kustības arī fokusējas uz 10% pašām skaistākajām meitenēm.
Piemēram, no 50 man zināmām meitenēm 18 gadu vecumā varbūt tikai viena varētu uz attiecībām sev dabūt tādu smukuli kā Valdmanis, pārējās 49 meitenes viņš izbrāķētu. Tad nu ko, taisām kustību, jo nevaram dabūt vīriešus, kas izskatās uz visiem 10, un to, kādu tipu izvēlas Valdmanis, attiecināsim uz visiem vīriešiem? Kaut kā muļķīgi tas būtu, ne?
Tā jau tu vari "ielīst savāk 50 draudzenēm galvā"... Tas, ko viņas saka un dara ir divas dažādas lietas.
Aldis15 @ 27.04.2022 17:04Tieši tā, :)
Tāpat viņām ar Aldi būs jātusē, vai jāņem vēlviens kaķis.
DaigaTaiga @ 27.04.2022 17:54
Scenārijs bija par to, ka 50 meitenes gribētu Valdmani, bet viņam uz attiecībām pietiekoši laba šķistu tikai viena. Kas droši vien arī ir tuvu realitātei, jo nav daudzas, kas izskatās šādi, kā viņa ex sieva
Un tad visas tās apbižotās, kurām Valdmanis nespīd, sāktu anti-vīriešu kustību ar filozofiju par to, ka 99% procenti vīriešu apprec 1,75 m garas sievietes ar silikona D krūtīm, trenētu presi, matiem līdz dibenam utt. Tas nekas, ka ejot pa ielu ir redzami ļoti dažādi pāri, kas tādu ''99% vīrieši dara tā'' teoriju apgāž :D
Tieši tā daudz kas tajās red pill teorijās ir pārspīlēts uz pārāk lielu sabiedrības daļu, bet realitātē attiecas uz daļiņu ļoti skaistu sieviešu izdarībām un iespējām.
Santa1992 @ 27.04.2022 19:01BP, nu ka tieši mani var aizskart Tu vai Tavi Inceļu spriedelējumi? Man dzive negadās satikt tādus ka jus daži, tāpēc dzīvoju mierīgi.
Bet iesmiet par jums man gan patīk… ja es to nedarīšu jums taču nebūs par ko cepties! :D
Santa1992 @ 27.04.2022 23:33BP, izskatās, ka esi Aldis15 otrs profils. Saturs baigi dublējas.. jo reti kurš vīrietis teiks, ka 4 viņu apmierinātu, bet Aldis15 šito dziesmu vien dzied. Lai vai ka tur būtu, nav baigi svarigi.
“Redz, ka var” nav pamatojums vai arguments ja kas :D