Reiks Arvis Atgriežas @ 21.01.2021 15:22Kapēc tev maksāt par telefonu +1000eur?
Mobilais ir domāts sms, whatsapp, zvaniem, dažreiz izskriet caur facebooka.
Okay ja kaut ko sanāk fočēt vairāk vai mazāk, tad der kamera, bet tam ir diezgan daudzas alternatīvas.
Xioami tagad ir par ļoti labām cenām un iekšas tādas pašas kā slavenajam iphone.
Bet 4x lētāks. Nesaprotu kam to apple, izrādīties vai kas? Cilvēki kuriem ir iphone bieži ir satikti un diezgan iedomīgi un augstprātīgi, piemērs man bijušais klases biedrs staigā ar jaunāko iphone, bet mājas dzer lēto lačplēsi un vakariņās ēd roltonu, vai makaronus ar cīsiņiem :D
Amandaria @ 21.01.2021 15:53Man ir iPhone 12 max. Un atšķirība starp parasto pro 12 un pro max manuprāt ir liela, tad ja plāno daudz filmēt un fočēt, jo kamera labaka un ir video stabilizators Pro max nešķiet par lielu. Ātri pieradu
Kā arī 12 Iphone darbojas ar Airpodiem, vairs nekādas vada austinas. Tad ja klausies mūziku, izmantojot telefonu, tev bus jāiegādājas Airpodi.
Panther @ 22.01.2021 12:26No 6s pārgāju uz 12 mini.
No sākuma nepatika, ka baterija ilgi neturējās, bet tad, uztaisot updates, viss mainījās.
Telefons ir ok, izvēli nenožēloju, bet neteiktu, ka ir mega wow.
Redrose @ 22.01.2021 18:28Man gan nav, bet varu teikt par IPhone 12, viņš pēc uzbūves un skata vairāk līdzinās pirmajiem modeļiem, izmērā nav liels, apmēram tāds kā iPhone 7. Tāds vairāk kantains. Baigais wow nav, bilžu kvalitāte ir ok, priekš 12tā varēja būt labāk.
Kā arī lādētājs nenāca līdzi.