Es teikšu tā, drogās ir nopērkama repejnoe maslo. Es gan nelietoju viņu kā ir paredzēts, bet viņa pilnīgi noteikti veicina matu augšanu. Ja šis nebūtu anonīms forums, es parādītu savus matus, bet tā kā esmu šeit ne vienu reizi vien izlējusi savu žulti par visvisādām dzīves problēmām, tomēr ir bail, jo pasaule ir maza...bet jā, atgriežoties pie iepriekšējā temata, nodzinu matus uz 13mm un veselu nedēļu un 2 dienas masēju skalpu ar šo eļļu vismaz pus stundu. Katru dienu! Ticiet vai nē, bet ir pagājusi nedēļa un 2 dienas un man mati ir ievērojami paaugušies kā arī biezāki palikuši. Tā ir diždadžu eļļa 💯 naturāls produkts.
Vari matos ielikt arī želatīnu vai rīsūdeni. Fermentētu vismaz 24h tie skaitās kā proteīns. Un pēc tam deep conditioner
Par seju neko nemācēšu teikt, bet jā, seju ir labi notvaicēt un uzlikt kādu tomātu uz sejas, jo skābes darbojas kā AHA pīlings
Gurķus uz acīm. Tējas maisiņus uz acīm.
Pagulēt vannā ar epsom sāli. Ja negribi neko pirkt, ieber auzu pārslas vannai, tējas maisiņu iemet un noskrubējies ar kafijas biezumiem. Vienreiz tādā pagulēju un āda kā zīdaiņa dupsis pēc tam