Sveikas!
Pirms kāda laika rakstīju, ka ģinekoloģe man izrakstījusi hormonālās tabletes Diane 35. Palietoju 2 mēnešus. Jautājums, tām, kuras ir kko līdzīgu lietojušas-vai obligāti jālieto tie 3 mēneši? Instrukcijā rakstīts, ka terapeitisko efektu var sasniegt pēc 3 mēnešu kursa.. Man pašai viss ok.. Vienīgi analīzēs bij paaugstinās testosterons.
Abi ar vīru esam nolēmuši, ka gribam bērniņu.. Es jau, labprāt palietotu, tās tabletes vēl vienu mēnesi un tad mēginātu tikt pie bērna... bet kas to lai zin, cik tad ilgi tad vajadzētu mēgināt?!
Man šobrīd ar darbu sarežgīta situācija.. pēc Jaunā gada, darba devējs pagrozīja līgumu uz noteiktu laiku... tad nu.. tā, kā par bērniem jau runājam labu laiciņu, tad nolēmām, ka tas būtu labs laiks, lai ieņemtu bērniņu un tad vēl es uz to dekrētu paspētu.. tā teikt.. kamēr audzinātu bērniņu mājās, vēl pie kaut kādas naudiņas jeb atbalsta tiktu..
šobrīd grūts laiks visiem...
meitenes, kā jūs domājat? man palietot tās tabletes vēl vienu mēnesi? vai varu tomēr pārtraukt lietošanu un mēgināt tikt pie bērniņa?
Cik ātri Jūs tikāt pie bērna pēc hormonālo tablešu lietošanas?