mollia @ 03.01.2021 15:52
Kāpēc kādam būtu jādod kaut kādi dati Divietes foruma Atbalsta profilam???
Kopš kura laika foruma admini risina šādus jautājumus?
Ir citas instances, kurās var vērsties lai risinātu šādus jautājumus.
Facebook vispār ir “viens liels un patiess ziņu portāls”!
C00L Dzipsy @ 03.01.2021 16:36Facebook vispār ir “viens liels un patiess ziņu portāls”! ?
Cilvēki ir tik tupi, ka neiedziļinās ne rakstos, ne video, ne komentāros.. neko paši neanalizē..
Nesenais piemērs ar vīrieti un cirvi, kurš naktī klejoja apkārt un ignorēja policiju apstāties.. policija pielietoja elektrošoku un nogādāja neadekvāto cilvēku uz psiheni.. tad sākās šērošana un cilvēki sašutumā raksta, ka lūk kāda mums policija, mierīgos iedzīvotājus tramda komandantstundā un neļauj pastaigāties.. kāpēc jāpiemēro tāds spēks pret miermīlīgu cilvēku.. Cilvēki, kas ar jums.. WTF!!! Vienai dāmai, kura nošēroja un savā laika joslā ielika to video ar tekstu “policija sit miermīlīgos iedzīvotājus” uzrakstīju vēstuli un pajautāju vai pamanīja cirvi personai rokās un to, ka šī persona ignorēja policijas aicinājumu apstāties un ka šī persona pēc mediķi apskates, tika nogādāta psihenē??? Dāmīte atbildēja “ups, cirvi neredzēju un video tā lāgā neskatījos, nošausminājos no cita posta autora rakstītā”!
Lūk tik tupā sabiedrībā mēs dzīvojam, paši nelasam, nedomājam, iespaidojamies no citu teiktā..
Atbalsts @ 03.01.2021 16:34
Tāpēc, ka mēs varam par to uzrakstīt pēc faktu pārbaudes. Ja tā ir.., parasti gan pēc pārbaudes sanāk "viena tante teica"!
Mocheato @ 03.01.2021 17:57
Bet jūs esat bābu forums, nevis Delfi.lv, apollo.lv utt.
Jums nekāda sakara nav ar visu šo covid būšanu.
Jūs rakstāt par sievietes labsajūtu, modi utt. Nevis par politiku un vispasaules problēmām.
Jums ir sava niša.
Kā jūs domājat, kas šobrīd notiek pasaulē?
Godfather @ 03.01.2021 19:44
Tiešām pārliecinoši argumenti
Un kas notiks tālāk ? Viltus pandēmija ir tikai sākums.
Kāds tam visam mērķis. Cilvēces pakļaušana, kontrole vai iznīcināšana.
Pastāsti vairāk, kā un kad tas viss notiks ?
Ļoti gribētu to visu redzēt un piedzīvot ???
.Putns. @ 03.01.2021 22:46Vai C19 eksistē? Vienozīmīgi, eksistē kaut kāds vīruss, jo pats tādu pārslimoju, tagad pārslimoja mans draugs, bet visi tie ierobežojumi sabiedrībai un stāstīšana, ka maskas vai vakcīna ir vienīgais, kas palīdzēs ir pilnīgs bleķis.
Man vairāk simpatizē Zviedrijas pieeja, ja vēl tam klāt pieliktu izglītošanu par vitamīniem un veselīgu uzturu valsts mērogā sabiedriskajā televīzijā, tad būtu pavisam citi rezultāti.
Klāt vēl nomierināšanai varētu regulāri rādīt salīdzinošos datus cik cilvēki nomiruši iepriekšējos gados vidēji un cik šogad, tad aina būtu pavisam cita.
Šis viss vairāk izskatās, ka gatavots priekš naivas publikas.
Katz @ 03.01.2021 23:17Es ļoti gribu redzēt tās sejas brīdī, kad aplauzīsies par C-19 neesamību??
.Putns. @ 03.01.2021 22:46Vai C19 eksistē? Vienozīmīgi, eksistē kaut kāds vīruss, jo pats tādu pārslimoju, tagad pārslimoja mans draugs, bet visi tie ierobežojumi sabiedrībai un stāstīšana, ka maskas vai vakcīna ir vienīgais, kas palīdzēs ir pilnīgs bleķis.
Man vairāk simpatizē Zviedrijas pieeja, ja vēl tam klāt pieliktu izglītošanu par vitamīniem un veselīgu uzturu valsts mērogā sabiedriskajā televīzijā, tad būtu pavisam citi rezultāti.
Klāt vēl nomierināšanai varētu regulāri rādīt salīdzinošos datus cik cilvēki nomiruši iepriekšējos gados vidēji un cik šogad, tad aina būtu pavisam cita.
Šis viss vairāk izskatās, ka gatavots priekš naivas publikas.