Zinu jūsu smadzeņu domu tūlīt ienāks un teiks ja jau tik daudz pelni tad ko sēdi šādos forumus. Zināt man ir recigi paskatāties uz zemo dzīves slāni kas raud ka manikīrs ir aizvērts un naudu nevarēs pelnit.
Katz @ 01.01.2021 03:26Okei! Lai tev viss izdodās. Bet katram ir savas vērtības, principi un standarti pēc kuriem dzīvot un izdzīvot. Taču atgādināšu vēlreiz - ne visi tā var un domā. Ja visi būtu kā tu, valsts kā tāda nepastāvētu un nebūtu no kā "elpot."
Arvis Reiks @ 01.01.2021 03:38Latvija covid lielākajā krīze ko viņi var izdomāt ir, eu džeki mums jāpaceļ algas mēs baigi močijam jo no mājas sākām ko darīt cilvēkiem. Zinu ka viņiem tagad ir 10x vairāk darba, bet citās valstīs augstas amatpersonas solidaritāti taisa ar pilsoņiem un nolaiž sev algas. Kamēr šeit davai ceļam vajag piķi. Kā tādu valsti var nepist pretī rupji runājot?
Eksperte @ 31.12.2020 18:14
Pilnībā piekrītu. To, ka šajam forumam nav atbilstošas administrācijas, jūtams jau sen.
Arvis Reiks @ 01.01.2021 03:31
Bet to kur tu sauc par valsti, zog, shemo un izmanto nodokļu maksātāju naudu tāpat kā es un es nesaku ka debilikis "atlajst saeimu" bet reāls fakts kas notiek šeit jau 30 gadus. Kāpēc man būt pareizejam pilsonim ja tur sēž iekšā tādi paši kad grib apist mani? Tu domā es gribētu kādu apist vai zagt ja manam uzņēmumam nebūtu pārmērīgi nodokļi ko reāls uzņēmējs nevar nomaksāt? Kāpēc tieši Latvijā ir lielākais slogs mazajiem uzņēmējiem? Starp visām EIROPAS valstīm.
Kāpēc restorāni, kafejnīcas un citi pakalpojumi ilgāk par gadu nenoturas? Paskaidro kāpēc?
Arvis Reiks @ 01.01.2021 03:36Kāpēc Vācijā, Itālija, Francijā covid laikā atmaksa īres maksu telpām un atlaiž nodokļus? Kāpēc Latvijā kad ir Kariņš kas saka ka nauda ir tik daudz ka nekad knapi iemet manikīrei dikstaves pabalstu 200€ un viņai nav nekādas īres atlaides, vai komunālo atlaides
Silvera @ 01.01.2021 07:50
Ai, sirsniņ, ziņas arī tu nelasi - tā, redz, ir, ka sēž visādos bābu forumos.
Vispār jau pirms pāris dienām valdības algas tika iesaldētas.
C00L Dzipsy @ 01.01.2021 11:40
Kā tad! Valdība visu tautu apčakarēja ar savu algu iesaldēšanu! ?
https://neatkariga.nra.lv/izpete/334437-saeima-nekaunigi-maldina-sabiedribu-par-ministru-algu-iesaldesanu
C00L Dzipsy @ 31.12.2020 20:33
Protams, ka patīk.. klikšķi, kustība, sarunas.. bez troļļiem mazākas aktivitātes..
Elisa_M @ 01.01.2021 11:59
Manuprāt, ja administrācija beidzot ieviestu šeit stingrākus ierobežojumus, kārtību un parādītu, ka šādas glupības, muļķības nav vēlamas, forumā būtu daudz lielāka aktivitāte. Cik foršu meiteņu (manuprāt) šo forumu pametušas šādu troļļu dēļ. Protams, visu pilnībā izsekot nevar, taču vismaz reaģēt uz sūdzībām, aizskarošiem, naidu kurinošiem ierakstiem - ja tas regulāri tiktu darīts, šo "neīsto" profilu izveidei nebūtu nekādas jēgas - viss tik un tā ar laiku tiktu dzēsts. Domāju, ka atjauninājumi arī lieti noderētu, piemēram, tādi kā komentāru rediģēšana noteiktā laika sprīdī un citi jau daudzreiz apspriestie. Foruma ideja man ļoti patīk, taču jāstrādā pie tā, jāuzklausa, jārespektē lietotāji. Varbūt citi tam nepiekrīt, taču tās ir tikai manas domas.