Meli attiecībās

Reitings 5
Reģ: 29.12.2020
Sveikas!
Rakstu šeit, lai padalītos ar savu situāciju un lūgtu jūsu padomu vai viedokli tālākai rīcībai.
Vienmēr esmu domājusi sevi esam par pietiekami vērīgu un ne to dumjāko "aitiņu", bet laikam arī es nu reiz esmu iekritusi, turklāt pamatīgi.
Pirms aptuveni pusotra gada iepazinos ar vienu vīrieti, un, laikam ejot, mūsu starpā kaut kas izveidojās, un šī gada pirmajā pusē "sagājām" kopā.
Šodien uzzināju, ka vārds un uzvārds, kuru viņš man bija nosaucis kā savējo, nemaz nav viņa īstais vārds. Apstāklis, ka cilvēks, kas man patīk, un kuram, vismaz pēc paša vārdiem, arī es patīkot, var melot par tādu lietu kā vārds un uzvārds, man šķiet samērā mulsinošs un visai skumdinošs.
Šo izklāstot, vēlētos lūgt jūsu padomu, vai ir vērts viņu konfrontèt par jaunatklāto informāciju un prasīt skaidrot, kāpēc tā rīkojies, censties piedot un aizmirst vai vienkārši pateikt "visu gaišu" un doties šķirtos ceļos. Varbūt vienkārši neteikt neko un mēģināt par to nedomāt.
Man pašai ir dusmas uz sevi un kauns par tādu muļķību, bet vājš mierinājums ir tas, ka man nebija pamata neticēt tik pārliecinošiem meliem, kas turklāt bija pamatoti ar ticamiem pierādījumiem.
 (P.S. apzinos, ka situācija ir absurda un visai apkaunojoša, bet man patiešām gribētos dzirdēt kādu viedokli, tāpēc arī izveidoju atsevišķu profilu)
29.12.2020 13:43 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Tik pazīstama situācija! Mans bijušais arī slēpa vārdu un uzvārdu- sociālajos tiklos, draugi, ģimene, visi sauca viņu tajā neistajā vārdā, man pat prātā neienāca, ka var šitā melot! Uzzināju krietnu laiku pēc attiecību izjukšanas, tā kā dzīvoju mazpilsētā un visi viņu zin, tad starp šiem cilvēkiem arī bija daži, kas zināja īsto vārdu. Satiku viņu uz ielas un tā arī pajautāju "kāds sakars melot?!" Viņš teica, ka vienkārši nepatīk savs vārds un uzvārdu "paņēmis" mammas, jo tas labāk patīkot. :D
30.12.2020 11:10 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
*mammas uzvārdu
30.12.2020 11:11 |

Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017
Acchup @ 30.12.2020 01:19

Nu lol :D Tu vari neticēt Covidam un citplanētiešiem, bet šis gan ir kas tāds, kur nav pat apspriežams - ticēt vai neticēt. :D
Pameklē youtube kādus video, nevienā neredzēsi runātāju seju, tikai balsi. Es, protams, nezinu, cik strikti tur iekšienē viss notiek, jo man šķiet ātri pārskrienot ar acīm tādu info pat īsti nevar atrast. Omegā viss notiek pēc iespējas slēptāk. Un ja jārunā vispārīgi, Eksperte es arī neesmu, bet man šķiet nav tak neviena tāda valsts, kur "slepenā vienība" nebūtu slepenā vienība.

Taču beidz! Protams, sabiedrības lielākā daļa nezinās. Mammas var nezināt. Brāļi un māsas var nezināt. Taču neticu, ka visi Omegas veči dzīvo ar tupu sievieti. Nu nevar visu laiku ko noslēpt un samelot otram cilvēkam.
30.12.2020 13:03 |

Reitings 178
Reģ: 16.10.2016
Eksperte @ 30.12.2020 13:03

Taču beidz! Protams, sabiedrības lielākā daļa nezinās. Mammas var nezināt. Brāļi un māsas var nezināt. Taču neticu, ka visi Omegas veči dzīvo ar tupu sievieti. Nu nevar visu laiku ko noslēpt un samelot otram cilvēkam.

Nu es saku to, ko runāju un dzirdēju no sava drauga. Šaubos gan, ka šādas slepenās vienības ir tā nosauktas tāpēc, lai visi par to zinātu. Mans tā arī pateica, ka ja tur kādreiz aizietu un viņam būtu kategoriski aizliegts izpaust, ar ko nodarbojas, viņš tā arī darītu. Man nav ne jausmas, kā var noslēpt no sievas ilgstoši to, kur strādā, bet nu, acīmredzami tādi gadījumi ir. Es gan personīgi turpat uz vietas uzsprāgu un pateicu, ka nespētu dzīvot tādā neziņā un principā melos : D Kas zina, varbūt kaut kas ir mainījies un kādreizējās runas par to, ka "neviens nedrīkst zināt, ka strādā Omegā", jau ir aiz muguras un ir mainījušies kādi noteikumi.
30.12.2020 22:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)