Sveicinātas!
Lai visām priecīgs šis klusais Ziemassvētku gaidīšanas un svinēšanas laiks!
Bet...
Mans vīrs šajā jocīgajā laikā pievērsies tam, kam daudzi pievēršas- attīstībai, izaugsmei. Garīgi, fiziski, sociāli.
Viņa erudītā, patiešām patīkamā klasesbiedrene no veciem skolas laikiem piedāvā dažādus personības attīstības kursus. Ārkārtīgi gugra sieviete, emocionāli inteliģenta, studējusi alternatīvo medicīnu, ieguvusi doktora grādu numeroloģijā un astroloģijā.
Manējais pie viņas attīsta personību.
Esmu priecīga, jo viņš attīstās. Protams, tas kaut ko maksā, bet dividendes ir nenovērtējamas.
Bet...bija tāds gadījums nupat, kad satiku vīru nejauši uz ielas ceļā uz kursiem. Rokā rozā pušķis un šampānietis. Vaicāju, ko tas nozīmē? Bet atbilde bija saprotama- šovakar esot floristikas kursi un dzirkstošā vīna kultūras apguve. Naktī meditācija. Viņš vienmēr pārrodas nākamajā dienā, jo meditācija notiek cauru nakti un prasa spēkus.
Viņa draugs (klasesbiedrene) esot ļoti gudra, tas jānovērtē.
Vīrs nu jau pateicis, ka upurēsies aksesuālai dzīvei ar mani, jo garīgā attīstība prasa seksuālo askēzi.
Jautājums vienkāršs- vai ticat vīrieša-sievietes attiecībām "draugs-draudzene" bez seksuālas, emocionālas pievilkšanās?
Kā vērtējat manu situāciju?
L.