Diezvai šeit kāds ņirgājas attiecībā uz pašnāvniekiem, un personīgi man drīzāk ir dusma par paveiktu pašnāvību - atstājot savu ģimeni vienus, par saviem bērniem ir jāuzņemas atbildība. skaidrs, ka ir salauztas sirdis un sabojāta bērnība.
tie, kas ir vieni, bez nekā, tiem ir patiesi grūtāk, bet, ja tev ir bērni, ir iemesls cīnīties un iet ceļu tālāk, lai vai kas! būt kopā. un nepamest nelaimē savus bērnus. bet, redz, ir tik vienkārši padoties.
es nekad nepakļautu uz savu atbildību bērnus šādai izdarībai, kaut aizbēgtu prom uz otru pasaules malu prom no parādiem, vismaz kaut kā, ja nav spēku cīņas ceļā. vai tā nebūtu labāk?
par izdzīvojušiem pašnāvniekiem fakts - liela daļa pēc mēģinājumiem zaudēt sev dzīvību, piemēram, lidojot lejā no tilta utt., tajās pāris sekundēs saprot, ka tomēr ne-parko nevēlas zaudēt dzīvību, notiek kkàds klikšķis galvā, lai gan vēl brīdi atpakaļ nekas nelikās nevērtīgs. šādu gadijumu ir ļoti daudz, un man ir pārdomas, diez cik šādi cilvēki tomēr ir vēlējušies palikt dzīvi.
Un tie "pēc" cilvēki savu dzīvi nodzīvo pilnvērtīgi un laimīgi, novērtējot visu, visu!