Sveikas! Vēlos jautāt vai jūs interesētu attiecību/ dating/ tinder stāstu/ un personal-growth tipa blogs? Vai blogus lasa 20-something; 30-something sievietes?
Nedaudz background: esmu pāris gadus līdz 30 un pēdējos 5 gadus lielākoties single. Šaja laikā esmu uzkrājusi smieklīgas, neveiklas, sirsnīgas un pamācošas visa iespējamā veida pieredzes ar vīriešiem. Sākot ar randiņu ar kolēģi, pārgulēšanu ar bārmeni festivālā, turpinot ar bijušā drauga jaunās draudzenes sastapšanu ballītē un beidzot ar mēnešiem ilgām attiecībām ar emocionāli nepieejamu pusi no tindera un randiņiem bumble ar latviešiem un ārzemniekiem.. I have been there all. Un kamēr es izdzīvoju savas randiņu drāmas, draudzenes precās un piedzimst pirmie, otrie bērni, kuriem es esmu tā jautrā tante, kura dzīvo ar kaķi. :D
Taču tam visam cauri vijās jautājums - kam es to visu daru. Kādi patterni ir manā dzīvē, kādēļ es atkārtoju kļūdas un vai es meklēju mīlestību? Kādēļ es meklēju mīlestību? Apmeklējot psihologu, meditējot, katru rītu sākot ar jogu es mācos iepazīt sevi un saprast, kas man ir nepieciešams, lai to mīlestību, ko meklēju ārpusē, atrastu iekšpusē. Pirms mīlēt citus vajag iemīlēt sevi, tā teikt
Tā kā man ir šī pieredze un es turpinu uzkrāt reizēm skumjus, reizēm smieklīgus stāstus par savu randiņu pieredzi, es domāju, ka varbūt man pašai aizraujošs veids būtu veidot blogu, turklāt tas varētu citām meitenēm (un sievietēm) palīdzēt saprast, ka neesat vienas, ka ir iespējams pārdzīvot vienu sliktu randiņu (vai 100) un arī salauztu sirdi un, ka ir iespējams iegūt iekšējo mieru un mīlestību arī 2020. vai 2021. gadā esot single AF. :D