Mazaa_saulite @ 10.12.2020 00:13Whoopp. Tieši šajā perioda arī man tā ir problēma. Jo vairāk ēdu saldumus, jo vairāk gribās.
Tas ir tikai mans vājais raksturs, nu nevaru. Mājās stāv un tad protams es viņu apēdīšu.
Parasti iepērkos nedēļai uz priekšu un uz veikalu vairs neeju . Tagad nākamajai nedēļai vispār neko iepirkumu ratiņos no saldumiem nelikšu, ja nebūs mājās , nebūs kārdinājuma un nekas cits neatliks kā iztikt bez. Būs grūti, zinu...bet sākšu pamazām censties. ?
bigsister @ 10.12.2020 00:19Varbūt kādam liksies dīvaini ieteikumi, bet nu priekš manis tie strādā. Pati pirms vairākiem gadiem cietu no ēšanas traucējumiem.
Pirmais ko ieteiktu iekļaut ikdienā sportu vai jebkuru citu sev patīkamu nodarbi.
Mājās vilkt crop topiņus, legingus jeb vienkārši apspīlētu apģērbu. Kāpēc? Jo acu priekšā visu laiku rēgosies Tavs uzēstais vēders.
Ievērot ēšanas režīmu, izplānot uz visu dienu ko ēdīsi. Ēst bieži, bet mazas porcijas. Šeit vēl vajag noskaidrot, kurā dienas daļā tieši sanāk pārēsties un kuros brīžos.
Vēl ievēroju vismaz uz sevi, ka ieslēdzot foršu mūziku negribēsies turpināt ēst. Piemēram, paņemt paēd, kas uz to momentu ir ieplānots un, tad ieslēdz uz tumbām skaļi mūziku.
Ja Tu būsi izstaipītās mājās drēbēs, ērti iekārtojusies uz dīvāna pie TV, tad, protams, turpināsi ēst kamēr pārēdīsies. Vislabākais ir ēst virtuvē.
Vēl viena lieta ir hroma tabletes, bet ne kuras katras derēs. Ja gribēsi iegādāties, tad vislabākās ir no Pharma Nord “Bio-Chromium Chromo Precise”. Sudrabotā iepakojumā.
Tad nu cerams, ka kaut kas palīdzēs.
Mazaa_saulite @ 10.12.2020 00:13Whoopp. Tieši šajā perioda arī man tā ir problēma. Jo vairāk ēdu saldumus, jo vairāk gribās.
Tas ir tikai mans vājais raksturs, nu nevaru. Mājās stāv un tad protams es viņu apēdīšu.
Parasti iepērkos nedēļai uz priekšu un uz veikalu vairs neeju . Tagad nākamajai nedēļai vispār neko iepirkumu ratiņos no saldumiem nelikšu, ja nebūs mājās , nebūs kārdinājuma un nekas cits neatliks kā iztikt bez. Būs grūti, zinu...bet sākšu pamazām censties. ?