Esmu pati strādajusi šajā jomā, bet bez nekādiem starpniekiem un interneta saitēm kas piedāva kļūt par viņu modeli , iesāku ar vienkāršu istabu pārsvarā latvieši ļoti maz ir tajās istabās, bet vairākkārt ir bijuši ir ārzemnieki viņiem ir ļoti slima fantāzija, viens man atmiņā iespiedās ļoti labi , mēs runājam private chat room tad viņs piedāvaja 300$ lai es sev ar žileti saskrāpēju roku man galvā bija tāds '' nu es to nedarīšu '' es atteicu tad viņš uzspieda darīt citas darbības, kas likās tā tīri normāli izdaramas viena no tām darbībam ko es izdariju parādiju viņam savas kājas par to es saņēmu 25$ pārējas lietas ko lika tās bija tik psihiski slimas un perversas nevēlos, par tām stāstit sīkak viennozīmigi iesaku baigi neiesaistīties ar latviešiem jo viņi ir pārak skopi un neko nevēlas maksāt tikai vienīgi visu par brīvu grib, bet daži latvieši bija tādi dāsni atstāja pat tip ( dzeramnaudu ) Ja tev ir vāja psihe tad neieteiktu tev strādat web cam biznesa jo tur ir tādi slimiķi, kas tev piedāvas tādas naudas summas un liks darīt tādas lietas ko tu nekad neizdarītu arī par miljonu, viennozīmigi neiesaku iet uz kaut kādam aģentūram un interneta saitēm jo no tevis tur paņems tādus procentus, ka jēgas nebūs pat strādat tāpat vien.