Kiskismau @ 28.11.2020 04:57Laikam atšķirsos ar savu viedokli.
Mana māsa zaudēja darbu ēdināšanā. Viņa tagad nesēž savas mājas un netaisa virtuvē ēst un nepārdod tālāk pa kluso klientiem. Kā viņai pelnīt naudu?
Ja ierobežojumi visiem tad visiem.
Protams, stulbi ka kāds nosūdz, bet daļēji pareizi.
Enazenaz @ 28.11.2020 09:28
Ir atšķirība vai zaudē darbu SIA un saņem bezdarbniekus, vai zaudē kā pašnodarbinātais un nesaņem neko.
Ir atšķirība vai zaudē darbu SIA un saņem bezdarbniekus, vai zaudē kā pašnodarbinātais un nesaņem neko.
Minelūše @ 28.11.2020 10:42Daudzi no tiem ierobežojumiem ir absurds. Tātad frizieri, kas strādājot ir ļoti tuvu klientiem, bezmaz vai sejā, ir ok, bet manikīra meistari nē? Kāpēc? Es tā arī neesmu dzirdējusi nevienu loģisku izskaidrojumu, kāpēc vieniem skaistumkopšanas nozares darbiniekiem atļauts strādāt un citiem nē.
Minelūše @ 28.11.2020 10:42Daudzi no tiem ierobežojumiem ir absurds. Tātad frizieri, kas strādājot ir ļoti tuvu klientiem, bezmaz vai sejā, ir ok, bet manikīra meistari nē? Kāpēc? Es tā arī neesmu dzirdējusi nevienu loģisku izskaidrojumu, kāpēc vieniem skaistumkopšanas nozares darbiniekiem atļauts strādāt un citiem nē.
Ir atšķirība vai zaudē darbu SIA un saņem bezdarbniekus, vai zaudē kā pašnodarbinātais un nesaņem neko