Kiskismau @ 23.11.2020 18:05Ilze Konrāde
Viņa paskatoties manu usg, kur iepriekšējais ārsts bija teicis, ka nekas traks, pateica - vajag vēl vienu un pie labāka speciālista, jo uzreiz viņai redzams ka situācija ir nopietnāka.
Viņa aŗī atbild uz visiem jautājumie.
Diemžēl ļoti aizņemta un pieprasīta.
sugаr @ 23.11.2020 18:17Vilciņ, kāda rakstura apmēram problēma? Endokrinologiem ļoti daudz nāk diabētiķi, tāpēc pie labākiem ārstiem vienmēr grūtāk tikt. Varu ieteikt dr Natāliju Fokinu (pieņem ARSā un Stradiņos). Ja kādas problēmas pa sieviešu līniju - ginekolgs endokrinologs Eva Barkāne.
Kiskismau @ 23.11.2020 18:05Ilze Konrāde
Viņa paskatoties manu usg, kur iepriekšējais ārsts bija teicis, ka nekas traks, pateica - vajag vēl vienu un pie labāka speciālista, jo uzreiz viņai redzams ka situācija ir nopietnāka.
Viņa aŗī atbild uz visiem jautājumie.
Diemžēl ļoti aizņemta un pieprasīta.
sugаr @ 24.11.2020 04:27Fokina arī ar diabētiķiem strādā un ir diezgan jauna. Nav vienaldzīga.
keegan @ 24.11.2020 11:16No vairākiem speciālistiem esmu dzirdējusi, ka usg vislabāk taisīt Teikas klīnikā. Tur ļoti zinošs ārsts, pats kurš dibināja kliniku, neatceros vairs vārdu. Bet tas par usg. Ja endokrinologs, bijusi esmu pie 3 un par vislabāko atzīstu Gaiļezerā Aivaru Lejnieku. Viņš ir ļoti augstā amatā, laikam bija galvenais speciālists endokrinoloģijas nodaļā. Viena vizīte gan padārga, 50 vai 55 eur bija. Bet atšķirībā no citiem ārstiem ielaidās dialogā, tiešām jautāja, prasīja, iedziļinājās...
Aivars Lejniekskeegan @ 24.11.2020 11:16No vairākiem speciālistiem esmu dzirdējusi, ka usg vislabāk taisīt Teikas klīnikā. Tur ļoti zinošs ārsts, pats kurš dibināja kliniku, neatceros vairs vārdu. Bet tas par usg. Ja endokrinologs, bijusi esmu pie 3 un par vislabāko atzīstu Gaiļezerā Aivaru Lejnieku. Viņš ir ļoti augstā amatā, laikam bija galvenais speciālists endokrinoloģijas nodaļā. Viena vizīte gan padārga, 50 vai 55 eur bija. Bet atšķirībā no citiem ārstiem ielaidās dialogā, tiešām jautāja, prasīja, iedziļinājās...
Anna LV @ 23.03.2021 16:07Aivars Lejnieks
Lūdzu, precizējiet, kā pierakstīties pie profesora. Paldies jau iepriekš!
Anna LV @ 23.03.2021 16:07Aivars Lejnieks
Lūdzu, precizējiet, kā pierakstīties pie profesora. Paldies jau iepriekš!
Paldies par atbildi! Vai drīkst palūgt nosūtīt ārsta telefonu uz e-pasta adresi [email protected]? Tagad nepieraksta uz konsultāciju caur reģistratūru.keegan @ 23.03.2021 16:31
Kad es pieteicos, zvanīju uz numuru, ko atradu, ja nemaldos, Gaiļezera mājaslapā... Laikam kaut kur pie speciālistiem bija kontakti un sazvanīju pa tiešo pašu ārstu un sarunājām vizīti. Bet gan jau, ka var arī zvanot uz reģistratūru.
Anna LV @ 23.03.2021 19:03Paldies par atbildi! Vai drīkst palūgt nosūtīt ārsta telefonu uz e-pasta adresi [email protected]? Tagad nepieraksta uz konsultāciju caur reģistratūru.
Vai Jums vizīte pie ārsta bija sen?keegan @ 23.03.2021 20:52
Diemžēl ārsta nr. man nav saglabājies, mainīta karte, telefons un daudz kontakti pazuda. Bet, ja es atradu to nr pat īsti nemeklējot, gan jau tajā pašā Austrumu slimnicas mājaslapā ir...
ieraksti Google ārsta vārdu un uzvārdu. Parasti parādās kontakti. Ārstu darba telefons nav nekāds valsts noslēpums. Interneta var atrast. Bet privāto telefonu neviens nedos ja kādam tas ir pieejams.Anna LV @ 23.03.2021 19:03Paldies par atbildi! Vai drīkst palūgt nosūtīt ārsta telefonu uz e-pasta adresi [email protected]? Tagad nepieraksta uz konsultāciju caur reģistratūru.