Kristty1 @ 19.11.2020 07:21Man ir tieši tāpat kā Tev šobrīd. Nevaru saņemties neko uni darīt, darbs arī apstājies mana slinkuma dēļ(esmu pašnodarbinātais). Papildus vēl tam esmu iestrēgusi ne īsti veselīgās attiecībās.
Man šķiet, ka pavasarim iestājoties, viss nāks uz labo pusi
Satelle @ 19.11.2020 07:44
Vai patiešām uzskati, ka dzīvot ar domu "pavasarī viss nāks uz labo pusi" ir normāli? Vai gadījumā problēma nebūtu jārisina, jo sevišķi, ja esi pašnodarbinātā? Padomā cik daudz laika ar attieksmi, ka pavasarī viss nokārtosies (it kā pats no sevis) būsi pazaudējusi...
Ja tiešām neredzi veidu kā atgriezt motivāciju un vēlmi kaut ko darīt kaut vai tikai pašas labā meklē dzirdīgas ausismentorus, kočus, psihologus, psihoterapeitus, konsultantus uc kas palīdzēs saprast kāpēc šobrīd neiet, kāpēc gaidi pavasari tā vietā lai aktīvi darbotos un tamlīdzīgas lietas... Tā kā šogad notika pavasaris var būt nākamais stingru ierobežojumu posms un vai tad tev būs vieglāk kaut ko darīt?
P.S. Sorry ja izklausos skarba, bet manuprāt apzināties problēmu un to risināt ir daudz labāk nekā gaidīt līdz pienāks kāds gadalaiks kad problēmas pašas no sevis atrisināsies