Tad nu nacas izmest drebes ka vins pat uzstaja un nopirka vieta man divus dzemperisus.
Tu muļķe izmeti visas drēbes, kuras nopirki par savu naudu un tā vietā dabūji 2 džemperus?
Ja reiz gribēja, lai maini visu garderobi, tad viņam vajadzēja arī visu garderobi nomainīt par savu naudu. Es nebūtu tā sieviete, kura ļautu ,lai izmet manas drēbes, kuras man patīk, par kurām esmu tērējusi savu naudu. Es ļautu, lai man nopērk ,kaut ko kas ir viņa gaumē un vienotos kopīgi par tādu džemperi , kurš arī man patiktu. Vilktu to džemperi speciāli viņam par prieku. Ja man nopirktu, ko tādu ,kas man nepatīk, bet patiktu viņam, tad uzvilktu, tikai vienu reizi un stāvētu skapī.
beigu beigas dienas beigas sanemu piezimi, ka japerk man ari jaunas drebes un ka staigaju veca omas salle.
Es Tavā vietā atgādinātu par drēbju izmešanu. Pateiktu par to, ka man tagad naudas nav par ko sapirkt visu garderobi no jauna😁 Pateicoties viņa izgājienam ir gandrīz tukšs skapis.
Un tad beigas dzirdeju tekstus, ka gribot negribot vinam jaskatas uz citam, es nesaju pusaudzu zabakus un, ka kaa es varu vispar veleties seksu?
Kur tādi kretīni rodas? Man tas teksts pašai radītu vēlmi viņu nokrāpt ar daudz skaistāku vīrieti🙃
Tie teksti neliecina par lielu mīlestību. Tie teksti neliecina par to, ka viņam vizuāli līdz galam nepatīc.
Nezinu, kāpēc Tu ar tādu gribi precēties, kurš jau tagad manipulē, skaļi pasaka par krāpšanas iespējām dēļ Taviem zābakiem.
Viņš pat izskatās kā modelis? Modīgi , stilīgi ģērbjas? Viņam ir žilbinoši balti, skaisti zobi? Ir tievs ar presīti? Vai arī Latvijas vidējais, pelēkais vīrietis, kurš ar neko īsti neizceļas,ir alus puncītis, velk visu laiku 2 melnus džemperīšus, 10gadus vienu un to pašu kurtku, nēsā pa mājām sporta bikses?