Lynxzu @ 16.11.2020 19:45Man arī no Belaras parādijās galvas sāpes, nebija ļoti bieži, bet tā ka sāp līdz burtiski vemšanai. Bet toties svars neipieauga kā tas bija no citām. Meitenes jums kadreiz ārste ir veikusi kadas reālas parbaudes pirms o.k. izrakstīšanas? Vai visām tāpat, ka man izvēle notiek vnk uz bui-dui?
thrfrweare @ 16.11.2020 22:44Iespraucoties diskusijā, bet par tēmu izsargāšanās. Kā Jums šķiet, vai tas ir pareizi, ka mēs, sievietes, uzņemamies lielāku finansiālo atbildību saistībā ar izsargāšanos? Prezervatīvi lielākoties laikam ir vīriešu lieta, hormonālās tabeletes sieviešu? Teiksim, jūs esat attiecībās un veselības apsvērumu dēļ varat lietot tikai hormonālo mini sporāli, kura maksā ap 150€, vai sievietei ir jāuzņemas izmaksas?
Elisa_M @ 16.11.2020 23:39Personīgi man OK gadā izmaksā ap 170 eiro (manas tabletes maksā vidēji 14 eiro par paciņu). Ja tagad tā paskatās, tad tā ir liela summa, bet dalot uz visu gadu, izlīdzinās.
Es šad tad speciāli eju aptiekā pirkt tabletes, kad draugs ir līdzi iepirkties, lai viņš saprot, cik tas maksā, bet nekad nav iedomājies piedāvāt nopirkt manā vietā.
. Kā Jums šķiet, vai tas ir pareizi, ka mēs, sievietes, uzņemamies lielāku finansiālo atbildību saistībā ar izsargāšanos?
kur ir tie vīrieši ar dažādām pārliecībām? Ehhqwerty123 @ 16.11.2020 23:06Es savai ex nopirku spirāli, ko viņa prasīja. Nē nešķiet, ka būtu viss sievietei jāuzņemas. Dažādi vīrieši, dažādas pārliecības.