Izskats.

Reitings 360
Reģ: 24.10.2020
Kas vīrieša izskatā Jums ir svarīgi?
Kā izskatās vīrietis, kas Jums simpatizē?
15.11.2020 00:58 |

Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
Vienmēr esmu iesmējis par šo sieviešu vajadzību pēc mistiskās "drošības sajūtas", un tas ir reāls red flag. Tas ir tikai aizbildinājums, un patiesībā vajadzigs tikai sponsors ne savs dzives cilvēks. Te pat nav runa par to, vai es nevaru vai negribu sievieti nodrošināt. Būsim reāli, kāda tur drosibas sajūta, tas ka tev šodien ir nauda, negarantē, ka tev tā būs rīt, īpaši šajā laikā, kad jebkurā brīdī tavu biznesu var vienkārši aizklapēt ciet. Kur tad būs man tā "drošības sajūta", ka tādā gadījumā beibe nākamā dienā neaizskries pie cita maka?
15.11.2020 16:43 |

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
cilveks, kas neko nav sasniedzis, vieglak citus kritizet, ja tas ir ironiski.

Tici tam, ja gribi :D Bet bezjēdzīgs arguments, jo arī cilvēkiem, kas "neko nav sasnieguši" (kas daudzu acīs būs arī darbs klubā, lai vai cik par to maksātu) var būt pareizi viedokļi. Tur nav nekāda sakara ar algu.
Vienmēr esmu iesmējis par šo sieviešu vajadzību pēc mistiskās "drošības sajūtas", un tas ir reāls red flag. Tas ir tikai aizbildinājums, un patiesībā vajadzigs tikai sponsors ne savs dzives cilvēks

Tieši manas domas. Protams, izņemot gadījumus, kad sieviete meklē vīrieti laulībai un bērniem.
15.11.2020 16:49 |

Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017
Redpill @ 15.11.2020 14:07

Vēl Angļiem ir laba dokumentāla filma - par geju saunu.
Saunas īpašnieks smējās ka 1/2 no viņa klientiem ir precēti (ar sievieti)

Diemžēl, tajā nav nekā smieklīga. Lielākā daļa no viņām par to nezin.
Pašai, par laimi, izdevās uzost laicīgi. Un biju jau bildināta. Tas savā veidā sačakarēja daudzas lietas manā uztverē. Nespēju iedomāties, ko tas būtu sačakarējis manī tad, kad būtu precējušies un nedod Dievs jau ar bērniem.
15.11.2020 17:03 |

Reitings 360
Redpill @ 15.11.2020 14:29

Es atbilstu tavam ideālajam aprakstam :D
195cm / 90kg / gaiša āda / gaiši pelēki mati / zilas acis

gejiem savas kandidatūras piedāvāt aizligts. Ej tagad sūdizes par diskrimināciju. Varu pieņemt ka kāds ir gejs, bet to ka kāds pēc vīrieša **** vai esot **** dodas pēc tam pie manis... nu nē!
Man ir savas robežas un prasības!
15.11.2020 19:10 |

Reitings 360
putns @ 15.11.2020 14:32
Es to neuztveru personīgi, neesmu vīrietis. Bet tas, ka nākamais teikums pēc drošības/pamatvajadzību teikuma bija par ceļojumiem, kas tagad ir kārtējais Instagram haips, nevis par bērniem, par ļoti daudz ko liecina. Un ja Tu pati vari atļauties ceļojumus, tad kāpēc vīrietim jānodrošina tavas pamatvajadzības? Kādu drošību tev tas dod, ja tev arī bez viņa naudas bija pilnīga drošība? Vai arī ar visādiem ceļojumiem dzīvo pāri saviem līdzekļiem un knapi galus velc kopā, tāpēc vajag vēl naudu?

Pirmkārt, paliekot stāvoklī arī ar LV dāsnajiem pabalstiem dieviete zaudē lielu daļu ienākumu un realitātē visticamāk zaudē vairāk nekā tikai uz papīra. Bet rēķini nesamazinās, tikai pieaug. Vajag mantas bēbim, vajag sievietei jaunu garderobi un bieži arī neviens apavs vairs neder pēc gŗūtniecības un nederēs nekad. Viss jāpēr no jauna. Veselība pieklibo gan gŗūtniecei, un biezi nevar strādāt, paliekot bez ienākumiem, ja nedod slimības labu, vai vienkārši visu laiku slimo. Mazie slimo aizejot uz dāŗziu, bieži mājās sēž vairak nekā dāŗzinā. Tas viss nozīmē to ka naudiņas nav a izdevumi ogogo ... ko arī ar virsttundām un prēmijām nevaētu nosegt. Vīreitim tas tad būtu galu galā jānosedz. Ir stulbi runāt par pārtiku, kad īre, ārsti un auklītes tādu naudu maksā. Un nekur neliksiem, maksāsi tāpat. Ja naudas nav tad par 10 var sapikties lētāko paiku un būsi paēdis ilgu laiku. Bet ar īri gan tā nebūs.
Tāpat tev tāds nievājošs viedoklis par ceļojumiem. Ja kas seļošana ir pamatvajadzība, ja ieskaiti sevi visusšķirā. Un katram sociālajam stāvoklim savs pamatvajadzību grozs. Viens grozs bomzim. Otrs augsti stāvošam elitāras bankas darbiniekam. Nevajag te jaukt. Un firmas drēbes, ceļošana un restorāni, būs paatvajadžības tam otrajam, ja viņš apgrozās tādās aprindās.
Cik gŗūti ar naudu ir, ja pat ceļojums ir kā nezin kāds luksuss. Kā taisies apmaksāt savus bērnus, aukles viņiem, bērnu drēbītes nopirkt - tās bargu naudu maksā. Dosies uz sarkano krustu ar izstieptu roku? Bērns tiešām maksā nesalīdzināmi dārgāk kā jebkāds ceļojums. Un tā ir pamatvajadzība cilvēkiem.
15.11.2020 19:19 |

Reitings 360
putns @ 15.11.2020 15:50

No Covid tēmas saprotu, ka dzīvo ārzemēs un strādā kaut kādā klubā. Nu, ārzemēs arī 500x2 ir minimālā un 500x3 praktiski minimālā. Lai gan dažās ārzemēs arī 500x3 vēl pat nesasniedz minimālo. Tā ka nebrīnos, ka sauci praktiski vai Latvijas minimālo algu kā limitu, ar kuru netiktos. Parasti šādi par savu ''dzīves baudīšanu'' blato tieši sievietes, kas gājušas vieglo ceļu dzīvē, aizbraukušas kaut kur darīt vieglu darbu un ķipa pelnīt baigo naudu, kas tajā valstī pat vidusmēru nesasniedz :D

vidējā alga Rīgā ir 1500 ja kas paŗgudrā.
Kāpēc esi tik ļāuna ragana. Meitene normāli pateica, ka normāli džīvo un vēlas tā dzīvot!
15.11.2020 19:33 |

Reitings 360
pēc kādas dzīves
putns
tiecas.
ceru, ka līdz dzīves beigām sanāks sasniegt!
https://www.youtube.com/watch?v=4hRW1zHLa8s
15.11.2020 19:38 |

Reitings 360
Aleksandrs @ 15.11.2020 16:43
Vienmēr esmu iesmējis par šo sieviešu vajadzību pēc mistiskās "drošības sajūtas", un tas ir reāls red flag. Tas ir tikai aizbildinājums, un patiesībā vajadzigs tikai sponsors ne savs dzives cilvēks. Te pat nav runa par to, vai es nevaru vai negribu sievieti nodrošināt. Būsim reāli, kāda tur drosibas sajūta, tas ka tev šodien ir nauda, negarantē, ka tev tā būs rīt, īpaši šajā laikā, kad jebkurā brīdī tavu biznesu var vienkārši aizklapēt ciet. Kur tad būs man tā "drošības sajūta", ka tādā gadījumā beibe nākamā dienā neaizskries pie cita maka?

atklāti sakot, visas man zināmās dāmas skatās uz vīrieša maku, nekustamo un kustamo īpāšumu. Visas. Arī krokodili, kuri neivenam neinteresē novērtē vīrieti, kā nekam nederīgu, kaut gan pašai tāds nekad nespīdētu. Visas novērtē, visas sagaida. Skairi acīs nepasaka, bet VĒL KĀ SAGAIDA. Un kas tajā slikts? Arī iepriekšējā darbā dāmas pgrozījās gar augstāos amoatos esošajiem un simpātiskākajiem, kamēr bija saderinatas ar citu. Vairums ir attiecībās kur vīrietis pelna 2 tik un nodrošina īres maksu vai vēl kaut kas. Un tad ir vēl ir tā galējība, kad sākumā blatoja ar naudu, dāvanas pirka, un beigās uztaisa bērnu un nu sēž uz sievas kakla, jo viņa vairāk pelna. Vai vēl labāk, dāvināja dāvanas, pagādāja bēŗnu, un beigās sēž uz sievas vientuļās mātes kakla. Un tādi gadījumi kad vai nu ir vīrietis un pelna daudz vairāk un arī finansiāli palīdz dāvina dāvanas vai ir otra galējība, ka sievinā darbā raujas, ir karjera, mājās raujas a draugs vai vīrs, kā sēdēja par zemo algu tā sēž. Itkā pelna. Itkā sevi nodrošina, tikai dala uz pusēm. Tikai beigās draudzene par savu naudu pērk pārtiku abiem, un tad vēl pagatavo to un visu novāc. Būtu vismaz skaistuļi, tak nē? Paliek kopā laikam aiz pieraduma, beilēm būt vienai, vai bailēm ka nesamaksās īri vienas. Godīgi nezinu.
15.11.2020 19:49 |

Reitings 1445
Katrinens @ 15.11.2020 19:49

atklāti sakot, visas man zināmās dāmas skatās uz vīrieša maku, nekustamo un kustamo īpāšumu. Visas. Arī krokodili, kuri neivenam neinteresē novērtē vīrieti, kā nekam nederīgu, kaut gan pašai tāds nekad nespīdētu. Visas novērtē, visas sagaida. Skairi acīs nepasaka, bet VĒL KĀ SAGAIDA. Un kas tajā slikts? Arī iepriekšējā darbā dāmas pgrozījās gar augstāos amoatos esošajiem un simpātiskākajiem, kamēr bija saderinatas ar citu. Vairums ir attiecībās kur vīrietis pelna 2 tik un nodrošina īres maksu vai vēl kaut kas. Un tad ir vēl ir tā galējība, kad sākumā blatoja ar naudu, dāvanas pirka, un beigās uztaisa bērnu un nu sēž uz sievas kakla, jo viņa vairāk pelna. Vai vēl labāk, dāvināja dāvanas, pagādāja bēŗnu, un beigās sēž uz sievas vientuļās mātes kakla. Un tādi gadījumi kad vai nu ir vīrietis un pelna daudz vairāk un arī finansiāli palīdz dāvina dāvanas vai ir otra galējība, ka sievinā darbā raujas, ir karjera, mājās raujas a draugs vai vīrs, kā sēdēja par zemo algu tā sēž. Itkā pelna. Itkā sevi nodrošina, tikai dala uz pusēm. Tikai beigās draudzene par savu naudu pērk pārtiku abiem, un tad vēl pagatavo to un visu novāc. Būtu vismaz skaistuļi, tak nē? Paliek kopā laikam aiz pieraduma, beilēm būt vienai, vai bailēm ka nesamaksās īri vienas. Godīgi nezinu.

Es ceru, ka mēs neesam pazīstamas. Citādi tava statistika nebūtu pareiza.
15.11.2020 20:15 |

Reitings 360
Eksperte @ 15.11.2020 20:15

Es ceru, ka mēs neesam pazīstamas. Citādi tava statistika nebūtu pareiza.

Nezinu par visiem pāriem, bet zinu tikai dažus vecāka gada gājuma gadījumus, kad tiešām laulība bija kā komanda. Gandrīz visiem, kāds ir vesuma vilcejs, kāds ir izmantotājs.
15.11.2020 20:45 |

Patīk
Reitings 712
Reģ: 11.04.2019
Ja pievēršos tikai tēmas jautājumam, tad līdz šim man likās, ka nezinu, kādi vīrieši tad īsti man tomēr patīk vislabāk, taču zināju, ar kāda izskata vīrieti nekad nebūtu kopā. Tā nu dzīvē iegrozījās, ka tieši visas šīs izskata nianses, kuras man puišos absalūti nesimpatizēja, ir sastopamas mana tagadējā drauga ārējā izskatā, vajadzēja tikai kādu mirkli pierast.
Es noteikti uzlūkotu vīriešus, kas nav krietni garāki par mani (līdz 1,80 metriem), arī nepatīk nedz ļoti tumšu, nedz pārāk gaišu matu īpašnieki, priekšroku noteikti dotu pelēkai, zaļganai acu krāsai, tās, kuras atstumj nedaudz apaļīgos puišus, es labprāt viņus ņemtu sev, pati neesmu no tām slaidajām, tādēļ patīk, ja blakus arī ir kāds ar nelielu vēderu.
15.11.2020 21:07 |

Reitings 1445
Ja tomēr atbildu uz autores uzdoto jautājumu, tad mani piesaista mazliet apaļīgi vīrieši, ar vismaz potenciālu izaudzēt stingru bārdu, lielām acīm. Smaržoties ir tikpat svarīgi kā klasisks apģērbs.
Vīrišķīgu stāju un balss tembru.
Respektīvi mans vīrietis. 😁
15.11.2020 21:31 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Kāpēc tik daudzām patīk bārdainie veči? Tā bārda taču kož un skūpstoties mati lien mutē. Nepraktiski 🤷‍♀️ Pēc 10 gadiem liksies tikpat smieklīgi kā 80.gadu bildes.
15.11.2020 21:45 |

Reitings 360
sugаr @ 15.11.2020 21:45
Kāpēc tik daudzām patīk bārdainie veči? Tā bārda taču kož un skūpstoties mati lien mutē. Nepraktiski ?‍♀️ Pēc 10 gadiem liksies tikpat smieklīgi kā 80.gadu bildes.

es jau atka domaju, ka tā bārda var noskrāpēt vienu vietu intīmsakaru laikā :D tas man vienmēr nāk prātā :D
15.11.2020 21:52 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Tas arī, jā.
15.11.2020 21:54 |

Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
Apbrīnoju aprēķinātājas, labuma meklētājas. Līdz beigām diskusiju nemaz neizlasiju, jo lasīt tāpat tur nav ko.
Kā bulta reiz teica, ko tās skuķenes ar pliku pakaļu no sevis šeit iedomājas? Labi, ja pati esi turīga - protams, līdzvērtīgs partneris ir pašsaprotama lieta. Bet partneris nav naudas maks. Un ir tik viegli būt sievietes lomā uzskatot, ka tagad visi labumi pienākas Tev, tā ir iedomu pasaulīte, neviens sakarīgs džeks šādai skuķenei nepavērtu ne kapeiku.
Es atbalstu kombināciju mīla un bonusā, jā, turīgs.
Un man nav saprotama lieta par šo, mana loģika strādā citādi. Sākumā vizuālais tēls, enerģijas connection un runājam tālak. Bet nauda pats pēdējais.
15.11.2020 22:15 |

Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
sugаr @ 15.11.2020 21:45
Kāpēc tik daudzām patīk bārdainie veči? Tā bārda taču kož un skūpstoties mati lien mutē. Nepraktiski ?‍♀️ Pēc 10 gadiem liksies tikpat smieklīgi kā 80.gadu bildes.

Pheee... bučoties ar bārdainu veci ir tas pats kas bučoties ar pīpmani... pretīgi...
15.11.2020 22:25 |

Reitings 127
Reģ: 20.01.2020
Atbildot uz autores jautājumu, noteikti vairāk simpatizē vīrieši ar tumšiem matiem un izteiktu zoda/vaigu līniju. Kādreiz šķita, ka nekad nebūšu ar vīrieti, kam ir brūnas acis, tomēr tā nu sanācis, ka tieši esmu attiecības ar tumši brūnu acu īpašnieku. Vēl patīk, ja rūpējas par savu ķermeni, kā arī ievēroju ķermeņa garumu, jo patīk uzvilkt papēžus un nebūt vienā augumā.
15.11.2020 22:32 |

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Ja kas seļošana ir pamatvajadzība, ja ieskaiti sevi visusšķirā. Un katram sociālajam stāvoklim savs pamatvajadzību grozs.

Tās nav pamatvajadzības pilnīgi nevienam, miljardierus ieskaitot. Pamatvajadzības visiem ir vienādas.
15.11.2020 22:57 |

Reitings 360
Katz @ 15.11.2020 22:15
Apbrīnoju aprēķinātājas, labuma meklētājas. Līdz beigām diskusiju nemaz neizlasiju, jo lasīt tāpat tur nav ko.
Kā bulta reiz teica, ko tās skuķenes ar pliku pakaļu no sevis šeit iedomājas? Labi, ja pati esi turīga - protams, līdzvērtīgs partneris ir pašsaprotama lieta. Bet partneris nav naudas maks. Un ir tik viegli būt sievietes lomā uzskatot, ka tagad visi labumi pienākas Tev, tā ir iedomu pasaulīte, neviens sakarīgs džeks šādai skuķenei nepavērtu ne kapeiku.
Es atbalstu kombināciju mīla un bonusā, jā, turīgs.
Un man nav saprotama lieta par šo, mana loģika strādā citādi. Sākumā vizuālais tēls, enerģijas connection un runājam tālak. Bet nauda pats pēdējais.

slimais. Nekomentē te manās diskusijās. Vīrieši ir aicināti izteiktie. Bet tādi radījumi kā tu- nē! Vācies. Šovinismu jāslēpj. Sākumā vizuālais tēls? Khm saldumiņ, neesi vēl miris, vajag tā kā nolaisties uz zemes un skatīties loģiski.
15.11.2020 23:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits