cilveks, kas neko nav sasniedzis, vieglak citus kritizet, ja tas ir ironiski.
Vienmēr esmu iesmējis par šo sieviešu vajadzību pēc mistiskās "drošības sajūtas", un tas ir reāls red flag. Tas ir tikai aizbildinājums, un patiesībā vajadzigs tikai sponsors ne savs dzives cilvēks
Redpill @ 15.11.2020 14:07
Vēl Angļiem ir laba dokumentāla filma - par geju saunu.
Saunas īpašnieks smējās ka 1/2 no viņa klientiem ir precēti (ar sievieti)
Redpill @ 15.11.2020 14:29
Es atbilstu tavam ideālajam aprakstam :D
195cm / 90kg / gaiša āda / gaiši pelēki mati / zilas acis
putns @ 15.11.2020 14:32Es to neuztveru personīgi, neesmu vīrietis. Bet tas, ka nākamais teikums pēc drošības/pamatvajadzību teikuma bija par ceļojumiem, kas tagad ir kārtējais Instagram haips, nevis par bērniem, par ļoti daudz ko liecina. Un ja Tu pati vari atļauties ceļojumus, tad kāpēc vīrietim jānodrošina tavas pamatvajadzības? Kādu drošību tev tas dod, ja tev arī bez viņa naudas bija pilnīga drošība? Vai arī ar visādiem ceļojumiem dzīvo pāri saviem līdzekļiem un knapi galus velc kopā, tāpēc vajag vēl naudu?
putns @ 15.11.2020 15:50
No Covid tēmas saprotu, ka dzīvo ārzemēs un strādā kaut kādā klubā. Nu, ārzemēs arī 500x2 ir minimālā un 500x3 praktiski minimālā. Lai gan dažās ārzemēs arī 500x3 vēl pat nesasniedz minimālo. Tā ka nebrīnos, ka sauci praktiski vai Latvijas minimālo algu kā limitu, ar kuru netiktos. Parasti šādi par savu ''dzīves baudīšanu'' blato tieši sievietes, kas gājušas vieglo ceļu dzīvē, aizbraukušas kaut kur darīt vieglu darbu un ķipa pelnīt baigo naudu, kas tajā valstī pat vidusmēru nesasniedz :D
putnstiecas.
Aleksandrs @ 15.11.2020 16:43Vienmēr esmu iesmējis par šo sieviešu vajadzību pēc mistiskās "drošības sajūtas", un tas ir reāls red flag. Tas ir tikai aizbildinājums, un patiesībā vajadzigs tikai sponsors ne savs dzives cilvēks. Te pat nav runa par to, vai es nevaru vai negribu sievieti nodrošināt. Būsim reāli, kāda tur drosibas sajūta, tas ka tev šodien ir nauda, negarantē, ka tev tā būs rīt, īpaši šajā laikā, kad jebkurā brīdī tavu biznesu var vienkārši aizklapēt ciet. Kur tad būs man tā "drošības sajūta", ka tādā gadījumā beibe nākamā dienā neaizskries pie cita maka?
Katrinens @ 15.11.2020 19:49
atklāti sakot, visas man zināmās dāmas skatās uz vīrieša maku, nekustamo un kustamo īpāšumu. Visas. Arī krokodili, kuri neivenam neinteresē novērtē vīrieti, kā nekam nederīgu, kaut gan pašai tāds nekad nespīdētu. Visas novērtē, visas sagaida. Skairi acīs nepasaka, bet VĒL KĀ SAGAIDA. Un kas tajā slikts? Arī iepriekšējā darbā dāmas pgrozījās gar augstāos amoatos esošajiem un simpātiskākajiem, kamēr bija saderinatas ar citu. Vairums ir attiecībās kur vīrietis pelna 2 tik un nodrošina īres maksu vai vēl kaut kas. Un tad ir vēl ir tā galējība, kad sākumā blatoja ar naudu, dāvanas pirka, un beigās uztaisa bērnu un nu sēž uz sievas kakla, jo viņa vairāk pelna. Vai vēl labāk, dāvināja dāvanas, pagādāja bēŗnu, un beigās sēž uz sievas vientuļās mātes kakla. Un tādi gadījumi kad vai nu ir vīrietis un pelna daudz vairāk un arī finansiāli palīdz dāvina dāvanas vai ir otra galējība, ka sievinā darbā raujas, ir karjera, mājās raujas a draugs vai vīrs, kā sēdēja par zemo algu tā sēž. Itkā pelna. Itkā sevi nodrošina, tikai dala uz pusēm. Tikai beigās draudzene par savu naudu pērk pārtiku abiem, un tad vēl pagatavo to un visu novāc. Būtu vismaz skaistuļi, tak nē? Paliek kopā laikam aiz pieraduma, beilēm būt vienai, vai bailēm ka nesamaksās īri vienas. Godīgi nezinu.
Eksperte @ 15.11.2020 20:15
Es ceru, ka mēs neesam pazīstamas. Citādi tava statistika nebūtu pareiza.
sugаr @ 15.11.2020 21:45Kāpēc tik daudzām patīk bārdainie veči? Tā bārda taču kož un skūpstoties mati lien mutē. Nepraktiski ?♀️ Pēc 10 gadiem liksies tikpat smieklīgi kā 80.gadu bildes.
sugаr @ 15.11.2020 21:45Kāpēc tik daudzām patīk bārdainie veči? Tā bārda taču kož un skūpstoties mati lien mutē. Nepraktiski ?♀️ Pēc 10 gadiem liksies tikpat smieklīgi kā 80.gadu bildes.
Ja kas seļošana ir pamatvajadzība, ja ieskaiti sevi visusšķirā. Un katram sociālajam stāvoklim savs pamatvajadzību grozs.
Katz @ 15.11.2020 22:15Apbrīnoju aprēķinātājas, labuma meklētājas. Līdz beigām diskusiju nemaz neizlasiju, jo lasīt tāpat tur nav ko.
Kā bulta reiz teica, ko tās skuķenes ar pliku pakaļu no sevis šeit iedomājas? Labi, ja pati esi turīga - protams, līdzvērtīgs partneris ir pašsaprotama lieta. Bet partneris nav naudas maks. Un ir tik viegli būt sievietes lomā uzskatot, ka tagad visi labumi pienākas Tev, tā ir iedomu pasaulīte, neviens sakarīgs džeks šādai skuķenei nepavērtu ne kapeiku.
Es atbalstu kombināciju mīla un bonusā, jā, turīgs.
Un man nav saprotama lieta par šo, mana loģika strādā citādi. Sākumā vizuālais tēls, enerģijas connection un runājam tālak. Bet nauda pats pēdējais.