Redpill @ 15.11.2020 01:27
http://www.bmwpower.lv/files/member_galleries/6262/9832/500/1602252621_1404.jpg
ja, jo biezi vien naudas makam nak lidzi citas svarigas ipasibas. Man liekas, ka pats mineji cita diskusija, ka drosibas sajuta, ka juties pasargats, nodrosinatas pamatvajadzibas, sievietem ir svarigas. Man riebtos, loti riebtos, ja es varu un gribu celoju uz Jaunzelandi, Ameriku, Taizemi un mans choms raud, ka nevar braukt, jo vinam nav naudas.
Man pasai viriesa vizualais izskats nav baigi svarigi, galvenais, lai ir kopts, tirigs, var but pedantisks, sarmu un eleganci, inteligents, lai ir sajutaun ari ir, ka vins ir gudraks un viedaks par mani. Izskatu njemu uz seviem placiem, jo esmu loti kritiska pret sevi. Bet tai pat laika man ir draudzene, kurai izskats ir nenormali svarigs un vina pedejam boyfriendam lika notievet un transplantet matus, ja vins grib kaut ko veidot ar vinu kopa.
Tur, kur es dzivoju, geju ir loti, loti daudz. Dazhi ir no Latvijas, tas ari bija iemesls, kapec vini mainijusi dzivesvietu. Mums ir problemas ar to, mes varam toleret tikai ar tiem, kurus pazistam. Bet satiekot un but sabiedriba, kur ir nepazistami personigi individi, var but peksni agresivi un nepatikami.