Reti ir mājās

Reitings 50
Reģ: 23.05.2016
Sveikas! Vairāk vēršos pie sievietēm ,kurām ir bērns un rūpējas par viņu ,esot mājās.
Manā situācijā ,un droši vien arī daudzām tā ir ,ka bērna tēvs ļoti reti ir mājās. Dzīvojam kopā 40 km no Rīgas paši savā mājā. Bet viņš bieži paliek naktīs Rīgā (viņam tur ir savs īpašums arī) ,jo viņš strādā divos darbos. Saprotams ,ka ir nogurums pēc darbiem braukt tālu ceļa gabalu ,lai pārlaistu nakti , vieglāk ir palikt turpat Rīgā ,savā istabiņā.
Ja jau mēs pirkām dzīvojamo vietu 40km prom no Rīgas ,viņam to vajadzēja paredzēt ,ka būs jābraukā..Uz to viņš ,vienmēr atbild, ka ir noguris pēc darba. Ok, saprotams. Iespējams ,es arī sūdzos par daudz ,jo es jau "sēžu mājās " ar bērnu.
Taču bieži sāk likties ,ka attālinos no viņa . Viņš mājās ir pāris naktis nedēļā un pāris dienas nedēļā . Tāpēc liekas ,ka tā nav īsta ģimenes dzīve. Varbūt es kļūdos? Varbūt nenovērtēju to,ka viņš tik daudz strādā ?
Dārgās ,kā jums gāja laikā, kad bija jāauklē bērns un bijāt ilgstoši mājās vienas pašas ? Kādas jums bija sajūtas ? Nerunājot par to, ka bērniņš ir mūsu lielā mīlestība utt :) bet tieši par attiecībām ar bērna tēvu.
08.11.2020 17:28 |

Reitings 870
Reģ: 13.09.2012
Nezinu par šo gadījumu. Bet zinu vīrieti, kurš teica, ka negrib braukt uz mājām pēc darba. Jābrauc jau, bet negrib. Un kāpēc negrib?! Vajag sievai radīt atmosfēru, ka tieši grib braukt mājās, nevis negrib.. nejau vienmēr vīrieši vainīgi.
Un par iespējamo mīļāko.. esmu pavadījusi laiku kopā ar aizņemtu vīrieti, sēdējusi blakus kamēr šis runā pa telefonu ar sievu, vai pasaka saldus sapņus viņai, kautgan pēc tam turpina pavadīt laiku ar mani vai saka viņai, ka kārto darba lietas, bet es tur pat līdzās esmu. Tā kā visādi var būt, visu ko var sastāstīt un sadarīt.
09.11.2020 12:12 |

Reitings 7
Reģ: 27.12.2009
Piedod, bet 40km nav attaisnojuma. Man vīrs katru dienu ir mājās, bet viņa darbs ir krietni ārpus Rīgas. Ceļā pavada 1,2h-1,5h. Reizēm atbraucis un tiešām redzu, ka ir noguris, tad ,protams, atpūšamies un neko nedarām. Es pati reizēm saku ,lai paliek pa nakti, darbā (to viņam piedāvā darbs), bet viņš kategoriski pret. Nesen pat bija gadījuma, kad mājās bija 2.00 naktī, bet 5.00 rīta cēlās un brauca atkal uz darbu.
09.11.2020 14:15 |

Reitings 686
Reģ: 06.02.2016
Francessca @ 09.11.2020 10:43
Paldies visiem par komentāriem!
Funny
Kāpēc tu šādā režīmā mocies tik ilgi? Tavs vienīgais motīvs ir ,lai sievai nav jāstrādā?
VIP
Kā tu rīkotos ,lai nepieļautu tādu situāciju ? Vīrieši rīkojas uz savu galvu un neļaus sev kaut ko pieļaut vai nepieļaut, bet arī atkarīgs no situācijas :)
Roze4
Domāju ,ka vairāk nogursti tu . Tev bez darba vēl ir darbs mājās. Tu esi stipra sieviete un lieliska māmiņa ? Tie divi darbi ir pagaidām,kā vakar viņš pateica - Projekts darbā beigsies decembrī un tad viņš būs vairāk mājās.. redzēsim.
Eksperte
Piekrītu par mērķiem un to,ka nedrīkst spiest virsū savu gribu un traucēt viņam realizēties. Tāpēc esmu pacietīga, jo,iespējams ,nākotnē arī man vajadzēs sevi realizēt un vajadzēs atbalstu no viņa puses. Par to mēs bijām runājuši.
Par to jautājumu sev..es pavisam noteikti gribētu braukt mājās pēc darba pie vīra un bērna , pat ja viņi vēl izsūc atlikušo enerģiju ,viņi dod arī mīlestību un piederības sajūtu.
sugаr
Paldies ,ka saproti mani:) jā ,ar mazu bērniņu citkārt pietrūkst pieaugušo sabiedrības. Uz kompromisiem mēs izejam , vakar runājām ,ka decembrī viņš būs vairāk mājās ,un tas būs mūsu mēnesis visiem trijatā. Jo beigsies projekts darbā. Un arī nākotnē, kad iespējams man vajadzēs viņa atbalstu ,lai realizētu sevi.

Jo sieva negrib citur dzivot.
Bet seit ar darba iespejam ir so soo.
Ja tu tiec oficiala darba uz pilno minimalo, tas jau ir 50% tuvu idealam.
Lai pavilkt visu vezumu, menesi stabili iet 700€ terinos. Kurus samazinat nav iespejams.
Tas ir neskaitit medicinu,masinas remontu.
09.11.2020 16:32 |

Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
Francessca @ 09.11.2020 10:55
Par mīļākajām neraizējos ,jo to viņam nav. Pats viņš joko ,ka viņam ir 5 mīļākās , un patiesībā viņš nav tik labs aktieris ,lai spētu vēl satikties ar citām .
Kāpēc viņš paliek Rīgā ? Jo viņam savā darbā ir sava istabiņa ,nekur nav jābrauc. Tā ir viņa radīta darba vieta ,kur pats sev ir noteicējs. Ja beidz darbu 22:00 ,turpat blakus ir istabiņa ar TV ,kur viņš iet un guļ . Tomēr mana nesaprašana ir ,kāpēc tik bieži viņš tur paliek. Ja pāris reizes nedēļā,tad vēl saprastu. Kā jūs ,meitenes ,stāstāt par karavīriem ,un par vīru ,kas komandējumā 150km brauca uz mājām katru vakaru. Ir tādi vīrieši . Acīmredzot ,mans tik ļoti netiecas braukt ,ja ir vilinoša istaba ar TV turpat blakus. Nu neko darīt .
Katz
Sazvanamies katru dienu ,un vienmēr viņš ir savos darbos. Tomēr katru mīļu vakaru viņš atgādina par savām jūtām pret mani. Kā arī es.
Fatedfate
Bērnam ir gadiņš. Paldies par laba vēlējumiem ! Būs viss labi:) vakar un šorīt vēl aprunājamies par šo tēmu kārtīgi ,un viņš bija pārliecinošs. Iziesim uz kompromisiem.

Man arī šķiet dīvaini. Kurš pieaudzis un sapratīgs vīrietis vēlētos dzīvot "kur pagadās" kādā istabiņā? Tu nemaz neatrodies tik tālu, lai 40km.būtu šķērslis tikt uz mājām.
Tu saki, ka it kā tici vīram, bet tanī pat laikā izveido diskusiju, kas vien norāda, ka līdz galam tomēr neuzticies. Man šķiet, ka tā arī viņam jāpasaka - neuzticies. Un? Tā tas ir cilvēka dabā. Un, lai pamēģina pierādīt pretējo.
09.11.2020 16:44 |

Reitings 59
Reģ: 17.01.2013
Lasot rakstu, prātā nāca doma, ka viņš vienkārši ir ērti iekārtojies, ziha ka sieviete parupēsies par bērnu, un māju, un tikpat 100 procentīgi pārliecināts..ka sieviete paklausīgi sēdēs un gaidīs, kad mužiks ieradīsies. Manuprāt, ir jāmaina attieksme, lai atrisinātos problēma. Jasāk ar sevi, jāatrod hobijs, draudzenes..kāds darbiņs ja bērnu ir kur atstāt, jāiestājās kādos kursos, vai jebkas cits. Kas padarītu tavu ikdienu neatkarīgāku no vīrieša. Un viņš sajūtot to, ka sieviete izmisīgi neizrāda ka vienīgais veids kā būt laimīgai ir viņš, un es es domāju saprātīgs vīrietis sāks saprast, ka viņa uzburta ģimenes idille vairs nau tāda kā viņs vēlējējies un pats sāks rauties mājās, lai atgrieztos tādā, kāda tā bija iepriekš. Jo vairāk sieviete būs aizņemta ar sevi, jo vairāk viņš gribēs būt mājās.
11.11.2020 09:14 |

Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
Shy @ 11.11.2020 09:14
Lasot rakstu, prātā nāca doma, ka viņš vienkārši ir ērti iekārtojies, ziha ka sieviete parupēsies par bērnu, un māju, un tikpat 100 procentīgi pārliecināts..ka sieviete paklausīgi sēdēs un gaidīs, kad mužiks ieradīsies. Manuprāt, ir jāmaina attieksme, lai atrisinātos problēma. Jasāk ar sevi, jāatrod hobijs, draudzenes..kāds darbiņs ja bērnu ir kur atstāt, jāiestājās kādos kursos, vai jebkas cits. Kas padarītu tavu ikdienu neatkarīgāku no vīrieša. Un viņš sajūtot to, ka sieviete izmisīgi neizrāda ka vienīgais veids kā būt laimīgai ir viņš, un es es domāju saprātīgs vīrietis sāks saprast, ka viņa uzburta ģimenes idille vairs nau tāda kā viņs vēlējējies un pats sāks rauties mājās, lai atgrieztos tādā, kāda tā bija iepriekš. Jo vairāk sieviete būs aizņemta ar sevi, jo vairāk viņš gribēs būt mājās.

Word! Indivīda dabā ir ziņkāre, vēlme izzināt utt., bet brīdī, kad sieviete ir paredzama - zūd interese. Un tur var mainīt savu nostāju, atrast nodarbību bez bērna, kas vairāk pievilinātu vīrieti. Un tā tas mūžīgi mūžos ir bijis, kad viens ir pārlieku pielipis pie otra, otram paliek garlaicīgi.
11.11.2020 09:41 |

Reitings 50
Reģ: 23.05.2016
Katz
Shy
Piekrītu ! Nav arī tā ,ka esmu pielipusi viņam. Sev stundu,divas laika atrodu pa dienu ,kamēr mazais guļ. Tad nodarbojos ar savu hobiju.
11.11.2020 09:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)