Francessca @ 09.11.2020 10:43Paldies visiem par komentāriem!
Funny
Kāpēc tu šādā režīmā mocies tik ilgi? Tavs vienīgais motīvs ir ,lai sievai nav jāstrādā?
VIP
Kā tu rīkotos ,lai nepieļautu tādu situāciju ? Vīrieši rīkojas uz savu galvu un neļaus sev kaut ko pieļaut vai nepieļaut, bet arī atkarīgs no situācijas :)
Roze4
Domāju ,ka vairāk nogursti tu . Tev bez darba vēl ir darbs mājās. Tu esi stipra sieviete un lieliska māmiņa ? Tie divi darbi ir pagaidām,kā vakar viņš pateica - Projekts darbā beigsies decembrī un tad viņš būs vairāk mājās.. redzēsim.
Eksperte
Piekrītu par mērķiem un to,ka nedrīkst spiest virsū savu gribu un traucēt viņam realizēties. Tāpēc esmu pacietīga, jo,iespējams ,nākotnē arī man vajadzēs sevi realizēt un vajadzēs atbalstu no viņa puses. Par to mēs bijām runājuši.
Par to jautājumu sev..es pavisam noteikti gribētu braukt mājās pēc darba pie vīra un bērna , pat ja viņi vēl izsūc atlikušo enerģiju ,viņi dod arī mīlestību un piederības sajūtu.
sugаr
Paldies ,ka saproti mani:) jā ,ar mazu bērniņu citkārt pietrūkst pieaugušo sabiedrības. Uz kompromisiem mēs izejam , vakar runājām ,ka decembrī viņš būs vairāk mājās ,un tas būs mūsu mēnesis visiem trijatā. Jo beigsies projekts darbā. Un arī nākotnē, kad iespējams man vajadzēs viņa atbalstu ,lai realizētu sevi.
Francessca @ 09.11.2020 10:55Par mīļākajām neraizējos ,jo to viņam nav. Pats viņš joko ,ka viņam ir 5 mīļākās , un patiesībā viņš nav tik labs aktieris ,lai spētu vēl satikties ar citām .
Kāpēc viņš paliek Rīgā ? Jo viņam savā darbā ir sava istabiņa ,nekur nav jābrauc. Tā ir viņa radīta darba vieta ,kur pats sev ir noteicējs. Ja beidz darbu 22:00 ,turpat blakus ir istabiņa ar TV ,kur viņš iet un guļ . Tomēr mana nesaprašana ir ,kāpēc tik bieži viņš tur paliek. Ja pāris reizes nedēļā,tad vēl saprastu. Kā jūs ,meitenes ,stāstāt par karavīriem ,un par vīru ,kas komandējumā 150km brauca uz mājām katru vakaru. Ir tādi vīrieši . Acīmredzot ,mans tik ļoti netiecas braukt ,ja ir vilinoša istaba ar TV turpat blakus. Nu neko darīt .
Katz
Sazvanamies katru dienu ,un vienmēr viņš ir savos darbos. Tomēr katru mīļu vakaru viņš atgādina par savām jūtām pret mani. Kā arī es.
Fatedfate
Bērnam ir gadiņš. Paldies par laba vēlējumiem ! Būs viss labi:) vakar un šorīt vēl aprunājamies par šo tēmu kārtīgi ,un viņš bija pārliecinošs. Iziesim uz kompromisiem.
Shy @ 11.11.2020 09:14Lasot rakstu, prātā nāca doma, ka viņš vienkārši ir ērti iekārtojies, ziha ka sieviete parupēsies par bērnu, un māju, un tikpat 100 procentīgi pārliecināts..ka sieviete paklausīgi sēdēs un gaidīs, kad mužiks ieradīsies. Manuprāt, ir jāmaina attieksme, lai atrisinātos problēma. Jasāk ar sevi, jāatrod hobijs, draudzenes..kāds darbiņs ja bērnu ir kur atstāt, jāiestājās kādos kursos, vai jebkas cits. Kas padarītu tavu ikdienu neatkarīgāku no vīrieša. Un viņš sajūtot to, ka sieviete izmisīgi neizrāda ka vienīgais veids kā būt laimīgai ir viņš, un es es domāju saprātīgs vīrietis sāks saprast, ka viņa uzburta ģimenes idille vairs nau tāda kā viņs vēlējējies un pats sāks rauties mājās, lai atgrieztos tādā, kāda tā bija iepriekš. Jo vairāk sieviete būs aizņemta ar sevi, jo vairāk viņš gribēs būt mājās.