cassandra @ 06.11.2020 19:41Īstu un patiesu mīlestību šajā dzīvē piedzīvo vien retais. Reāli - tikai cilvēki, kas ar garīgo attīstību ir uz "TU" un vispār saprot, ko nozīmē mīlestība.
Mīlestibai ar "jumta noraušanu" nav nekāda sakara. Tās visas ir tikai un vienīgi emocijas, ego izpausmes un spekulācijas par tēmu mīlestība.
Savukāt nav iebildumu, lai kāds mani mīlētu, vēlams jauns, bagāts un skaists. Ā jā, un devīgs arī.
GhostGG @ 08.11.2020 10:17
Kad sapņo aizver acis :D
Man žēl a vīriešiem esi izmantojamo sarakstā, ar no kuras dabū sexu par velti, līdz atrod īsto ar kuru precēties, bet ne visiem tas ir aktuāli. Tiešām apskatu tikai tādus variantus, ja nē, tad izmantoju vīriešu stratēģiju par pagaidu piegulētājām, cik skaista, cik labi gatavo, un cik labi apmierina seksā. Ar tādu var papriecāties kādu laiku arī. Saprotu nabaga vīriešus. Cita sieviete tiesām tik tam der, lai svešas apenes mazgātu. A ko darīt?
GhostGG @ 08.11.2020 10:35
Es neesmu sieviete. Un kam deri tu? Palasot tavus komentārus, es teiktu, ka nekam vairak kā pāris reizes pavazāšanai pa gultu. Turklāt tevis aprakstītajam vīrietim variantu ir tik daudz, ka tāda kā tu 100 gadi viņam nav vajadzīga ;) Varbūt jāmaina ir attieksme pret lietām, lai kaur ko saņemtu, ir jādod kaut kas pretī, un es šeit nerunāju par seksu.
Nevienu nevēlos mīlēt un vēl šeit pieminētās šausmas par rūpēm un vēl sazin ko.
Savukāt nav iebildumu, lai kāds mani mīlētu, vēlams jauns, bagāts un skaists. Ā jā, un devīgs arī.
Ja vēlis novazātu mauķeli un negudru golddigeri vesela ringa gaida.
Normālu sieviešu ir ārkārtīgi nedaudz. Un tās kuras es zinu, nemaz nestaidzas veidot attiecības un kur nu vēl latiņu nolaist.
Tā kā nolaidies vien no saviem augstumiem un nessprēgā un škic atpakal uz skolu
Katrinens @ 08.11.2020 13:44
''Nekad nestrīdies ar muļķiem, vispirms viņi novedīs tevi līdz savam līmenim, un tad uzveiks ar pieredzi!'
Eksperte @ 08.11.2020 13:52
Tāpēc daudzi nemaz neatbild taviem spriedelējumiem.