Nevis jābalina ar h2o2 , bet janokrāso.keegan @ 27.10.2020 22:39Pirmo reizi, kad no tumši brūniem gāju uz blondiem, krāsoju pati. Matus ļoti sačakarēju, bet nu blondi mati bija. Pati, protams to vari izdarīt, bet noteikti ar profesionālajiem balinātājiem nevis Drogu variantu. Un, protams, ir jāievēro laika atstarpe starp balināšanas reizēm. Tad arī mati ļoti jāsaudzē un jākopj. Tas gan būs jādara regulāri arī ar jau vēlamo rezultātu, bet balonot vēlamas papildus rūpes.
Vēlāk gan es matus pārkrāsoju atpakaļ uz brūniem, un tagad atkal pārgāju uz blondiem :D arī balināju pati un vēlāk gāju pie friziera lai atjauno krāsojumu un tonē. Šī reize kaut kāda ļoti saudzīga sanākusi jo ar visu balināšana mati izskatās veseli, gali nav izdrupuši un ir pat labi paaugušies. Tā ka es teiktu, ka veiksmes atslēga ir kvalitatīvs balinātājs, laba kopšana un vismaz mēneša intervāls starp balināšanas procesu.
Katrai gandrīz vajag blondus. Tas ir baigi seksīgi!Alishaaa @ 27.10.2020 22:55Iesaku no sākuma vispār kārtīgi apdomāt vai vēlies blondus matus. Aizej uz parūku veikalu un piemēri dažādas krāsas, uztaisi bildes un apsver to. Jārēķinās ar to, ka būs jāatvadās no kāda matu garuma un vajadzēs tērēt vairāk naudas uz matu kopšanu, blondā toņa uzturēšanu. Ieteiktu labāk iet pie meistera, kas to darīs. Ja negribas tērēt ļoti lielu naudu, tad atrodi meisteru, kas ņem klientus mājās, tādu ir daudz un nav sliktāk, nekā salonā.
parunasimparlaiku @ 27.10.2020 22:41Nevis jābalina ar h2o2 , bet janokrāso.
Lai viņas puisis samaksā salonā, ja šim vajag blondīni. Es arī parasti samaksāju.Doublechoco @ 28.10.2020 10:28Tā ir ļoti, ļoti slikta ideja pati par sevi - pāriet no vairākus gadus krāsotiem melniem uz blondiem - kur nu vēl mājas apstākļos. Ja tevi nesatrauc iespēja tikt pie pleķaina blonda toņa, savs skalps un iespēja tikt pie ļoti īsa matu griezuma, go for it.
Arī salonā tas būs ilgi, dārgi un mokoši, bet tur vismaz ir iespēja tikt pie pieņemamas krāsas un nepalikt pavisam bez matiem.
Par gaišām šķipsnām - man tādas taisa friziere, un pat redzot un saprotot, kā viņa to dara, pat ja es dabūtu tādu pašu balinātāju, es to nespētu atkārtot pati, beigās neizskatoties pēc pleķaina skunksa. Ja ir zelta rokas un lielisks skills atdalīt šķipsnas un tīt viņas folijā sev uz pakauša, vienmērīgas krāsas un kvalitātes mati (vēlams, nekad nekrāsoti) kā arī izpratne, kādu balinātāju, developeri un toneri vajag, varbūt tur sanāks kaut kas pieņemams.
sla @ 27.10.2020 21:39Es pēdējos 6 gadus krāsojos tumši brūnā un melnā krāsā. Mati man ir melnā krāsā. Nobalināju mājas apstākļos vienu reizi, un vietām palika melns, vietām palika gaišāks, tagad mati ir tumši brūnīgi-sarkani. Kas man jādara, lai es pēc iespējas ātrāk izņemtu matu krāsu no matiem? Un cik apmēram reizes man būs jābalina mati? Vai kāda ir mēģinājusi tikt vaļā no melnās krāsas?
vistrakākais ir pašai balināt matus. Var sapojāt tik tāl, ka jauni mati neaugs. Ņem visstiprakos mbalinātājus... NVS valstu krievu tie būs. Un balini... protams arī pārturi laiku, lai kaut cik iedarbotos. un ta pēc kādas 5-8 reizes no melnā tiksi uz rižo un tad uz baltu ... būsi laimīga, ja būsi totāli sabojājusi matus, un tie būs salmi, bet nesabojāsi saknes un tev vēl augs mati.