parunasimparlaiku @ 26.10.2020 15:42Hioloronskābe ļoti uzlabo sievietes sejas formas (arī vīriešu). Bez tās reti kura ir patiesi skaista. Protams, ir arī dabiskas meitenes ar ideālie sejas vaibstiem, bet vairums kā jau vairums. Katra (-s), kurš (kura) vēlās būt mīlēts (-a), pienākumus ir tuvoties ideālam izskatam, pat, ja tas prasa ieguldījumus.
bigsister @ 26.10.2020 15:49Nenormāli ir turpināt sēdēt i-netā un lasīt visu figņu, ko tur liek iekšā.
Izej ārā un paskaties kādi apkārt cilvēki un kā viņi izskatās. 90% ir citas “problēmas” par ko domāt un uztraukties.
Katrinens @ 26.10.2020 16:16
Latvijā, Eiropā? Nezinu es gan tā neitk audzināta, bet Latvijā dāmām nav normālu drēbju sūta no aļika vai humpalās pērk, bet redz pie kosmetologa aiziet pirmās nepieciešamības lieta. Matiem 100 izsviest, ko vajag to vajag. Tāpat hioloronskābe nu tik daudzām ir un tik daudzas runā par likšanu. Citām traki, citām ļoti labi un nepamanām ir. NU tik daudz pazīstu, kam krūtis 2 reiz liktas uzacis, spropstas, lūpas, mati, nagi viss ir fake un taisīts. Un pati nav situēta un lētas lupatās staigā. Tas ir krievu variants. Bet latvietes arī.
Izglītotās latvietes atkal ''kopj'' dabisko. Katru nedēļu ejot pie kosmetologa, taisot nagus vai 'dabīgajiem'' matiem salonos tērējot. Un pašas no aļika kleitas sūta. Augstākā izglītība un arī tikai viedēja alga. Rīgā tā pilnīgi ir realitāte. Un nesaku, ka citu problēmu LV nav. Tikai neizn kāpēc var 30 35 gados dzīvot īrējot tikai istabu vai vēl labāk pie mammas, bet vaksācijai un kometologam un nagiem nauda atrodas. Tāpat arī kā sieveite jūtu, ka mani novērtē pēc tā, cik uztaisīta es esmu. Un sievietes vēl vairāk nekā vīrieši. Dabīgais skaistums un tādas lietas- tad tevi ieskaita sliktāko nekā citas grupā. Kas tā par modi Latvijā? Un ne jau tās krievenes vien tādas ir latvietes ne mazāk!
Maxxxiii @ 26.10.2020 16:49
Tavas smadzenes raud pēc restarta???
Atsūti man tās cacas kontaktus, tāda bārbija. Man kā reiz sievu vajag.Katrinens @ 26.10.2020 16:16
Latvijā, Eiropā? Nezinu es gan tā neitk audzināta, bet Latvijā dāmām nav normālu drēbju sūta no aļika vai humpalās pērk, bet redz pie kosmetologa aiziet pirmās nepieciešamības lieta. Matiem 100 izsviest, ko vajag to vajag. Tāpat hioloronskābe nu tik daudzām ir un tik daudzas runā par likšanu. Citām traki, citām ļoti labi un nepamanām ir. NU tik daudz pazīstu, kam krūtis 2 reiz liktas uzacis, spropstas, lūpas, mati, nagi viss ir fake un taisīts. Un pati nav situēta un lētas lupatās staigā. Tas ir krievu variants. Bet latvietes arī.
Izglītotās latvietes atkal ''kopj'' dabisko. Katru nedēļu ejot pie kosmetologa, taisot nagus vai 'dabīgajiem'' matiem salonos tērējot. Un pašas no aļika kleitas sūta. Augstākā izglītība un arī tikai viedēja alga. Rīgā tā pilnīgi ir realitāte. Un nesaku, ka citu problēmu LV nav. Tikai neizn kāpēc var 30 35 gados dzīvot īrējot tikai istabu vai vēl labāk pie mammas, bet vaksācijai un kometologam un nagiem nauda atrodas. Tāpat arī kā sieveite jūtu, ka mani novērtē pēc tā, cik uztaisīta es esmu. Un sievietes vēl vairāk nekā vīrieši. Dabīgais skaistums un tādas lietas- tad tevi ieskaita sliktāko nekā citas grupā. Kas tā par modi Latvijā? Un ne jau tās krievenes vien tādas ir latvietes ne mazāk!
Nezinu es gan tā neitk audzināta, bet Latvijā dāmām nav normālu drēbju sūta no aļika vai humpalās pērk, bet redz pie kosmetologa aiziet pirmās nepieciešamības lieta
Pēc sejas var redzēt, kura nāk no aukstuma un nabadzības, a, kura elitāra.Katrinens @ 26.10.2020 15:49
cik slims krop*** tu īsti esi?
un Kā lielākā pasaules daļa kas nevar atļauties pat pamatlietas, nemaz nerunājot par ''ideālo'' skaistumu?
Francūzietes nav smukas. Man labāk no Maskavas cacu. Pie tam framcūzietes nejēdz normāli laineri uzlikt un retāk papēžus nēsā.sla @ 26.10.2020 18:08Tas ir normāli, bet man liekas, ka dabiskais skaistums vienmēr ir un būs topā. Piemērs tam ir francūzietes, kur modē ir dabiskums un viegls grims. Silikons un skābe paliek instagram modeļu pasaulē
Kā reiz friziere kurai sekoju instagram ielika storiju.
https://failiem.lv/u/8anmhz37
Pēdējo reizi,kad redzēju dzīvē bija traki, tad nu tagad pat nezinu ko teikt.
Izmesta nauda un sevis sakropļošana.
parunasimparlaiku @ 26.10.2020 18:03Atsūti man tās cacas kontaktus, tāda bārbija. Man kā reiz sievu vajag.
parunasimparlaiku @ 26.10.2020 18:08Pēc sejas var redzēt, kura nāk no aukstuma un nabadzības, a, kura elitāra.
sla @ 26.10.2020 18:19Kādi ir mani novērojumi. Latvijā ir populārs fake skaistums un firmas apģērbs. Šeit modē ir pieaudzēt ko vien var. Citur Eiropā iecienīts ir dabisks izskats, un klasisks, elegants apģērbs. Sejas un ķermeņa operācijas neesmu redzējusi daudzām, izņemot instagram 'modelēm'. Tās fake lūpas nav modē, lētums.