Rudenī gribu valkāt krāsainās zeķubikses vai legingus (plānos, kā bildē). Bet pagaidām nevaru atrast piemērotu brendu. Es esmu ļoti tieva, bet man visās zeķubiksēs spiež vidukļa gumija. Es pērku zeķubikses vienu izmēru lielākas nekā vajag pēc tabulas un vēl iegriežu šķēļumu gumijā, bet tas nepalīdz. Nevaru vilkt svārkus dēļ tā, jo man no zeķubiksēm dienas beigās sāp vēdera lejasdaļa. Nesaprotu, kāpēc ražotāji taisa gumijas tik ļoti šauras. Apskatījos Lindex un Calzedonia zeķubikses - arī ļoti šauras un neelastīgas gumijas. Vai ir brendi, kas ražo krāsainās zeķubikses/legingus, kuros nespiež gumija, vai ar zemu jostasvietu?
tad varbūt nemaz neesi tik ļoti tieva, cik pašai liekās? sevi uzskatu par normālu ar vidukli 77cm un man tās gumijas netraucē. Nospiedumi paliek, bet nav tā, ka sāp vai traucē.
Interesanti...es arī esmu tieva , bet man nevienas zeķubikses nav spriedušas. Ok, protams pēc pāris stundu nēsāšanas vienmēr paliek zeķubikšu “nospiedums”, bet nekad tas nav izraisījis diskomfortu.