Traki, nevaru paelpot, smoku nost. Var teikt, ka mana dzīve vismaz uz mēnesi ir apstājusies. Nezinu, ko darīt ar darbu.
Es arī neko netaisos vilkt, sapirkos jau veikalā ko vien varēju.
Nu ko sāksies otrais tukšo plauktu vilnis?Ir jau sācies, no tā veida tualetes papīra un griķiem, ko ņēmu, bija mazāk kā kādas 7 pakas, izvilku no plaukta paša gala.
Vai,vai, vai. Nabadzītes, tik briesmīgi grūti sejas masku uz 20min uzlikt. Tonālais vēl nosvīdīs nost no sejas.😂😂
Ir jau sācies, no tā veida tualetes papīra un griķiem, ko ņēmu, bija mazāk kā kādas 7 pakas, izvilku no plaukta paša gala.
būs jābūt tajā pampermaskā, ne simboliskajā, kādu varu nēsāt privātajā laikā.
Kiskismau @ 13.10.2020 18:55
Dumjie cilvēki. Vairāk nav vārdu....
Ja tev nav astma vai kāda plaušu, sirds problēma, tad jebkurā maskā skābekļa tev pietiek un tā sajūta ka smoc ir galvā...
sugаr @ 13.10.2020 20:10Man kā grūtniecei trešajā trimestrī arī grūti elpot maskā, bet lieliski saprotu, ka jo vairāk cilvēki ievēros noteikumus, jo mazākas iespējas vīrusa izplatīšanai un ātrāk tas viss beigsies. Un būt pieslēgtam pie mākslīgās elpināšanas ir daudz grūtāk.
Un, jā, nopirku sev divslāņu kokvilnas masku, ar to ir vieglāk elpot.
Nikola. @ 13.10.2020 18:10Traki, nevaru paelpot, smoku nost. Var teikt, ka mana dzīve vismaz uz mēnesi ir apstājusies. Nezinu, ko darīt ar darbu.
tagad ierobežojošajiem pasākumiem pastiprinoties sāk parādīties trauksme un panikas lēkmes...