Pastāstīšu par savu pieredzi
Kādus 10 gadus reizi mēnesī krāsoju matus melnus ar drogu krāsām
Ļoti ilgi par to domāju un sapratu, ja gribu būt pavisam nedaudz gaišāka. Aizgāju pie ļoti labas koloristes, viņa man noņēma (viegli balinot) melno nost un notonēja. Sanāca ļoti skaisti smilškrāsas mati, biju sajūsmā. Izejot no frizieres, dažu stundu laika kļuvu daudz sarkanīgāka, tonis stipri mainijas. To nesaka, bet ķīmiski procesi notiek vēl pāris stundas un melnajam pamattonis ir sarkans, kas izsita cauri. Ļoti nepatika
Aizgāju uz frizieru veikalu, ilgi runāju ar konsultanti, viņa man beigas pateica, lai eju ar drogu krasam krāsot (es atnācu pēc profesionālajam krasam) matus, jo profesionālas ir pārāk maigas, lai man to sarkano/oranžo noņemtu (vai arī jāiet pie friziera sākuma ik pa pāris nedelam). Tgd man ir šokolādes brūni, sapratu, ka arī nav mans, mazliet pagaidīšu un krāsošu auksti tumši brūnus un pēc 3 nedelam man ir pieraksts uz matu rekonstrukciju pie @the_lasma
Rezumē - lai ko darīsi, sarkano apakstoni dabūt nost būs ilgi un dārgi. Otrais - visas melnmates agri vai vēlu atgriežas pie max tumšiem matiem, jo viņām pārējais liekas pārāk garlaicīgi. Trešais - izdoma kārtīgi, ko tieši gribi, savādāk nav jēgas, jo katrs meistars Tev kko citu teiks