Labrīt!
Šobrīd esmu izmisumā, nezinu, kā rīkoties, jo esmu savākusi mantas un izvākusies no vīrieša dzīvokļa, taču nav 100% pārliecības, ka viss ir tā, kā domāju.
Jau kādu laiku mana sievišķā intuīcija teica, ka varbūt mīļotajam vīrietim ir vēl kāda. Faktu un nopietna pamata tam nebija, bet bija sajūta.
No darba mājās atgriežos darbadienās tieši posmā 17,45-18,00, jo darbs beidzas 17,30, un draugs to labi zina. Tehnisku iemeslu dēļ pagājušā piektdienā sanāca atgriezties pusstundu agrāk. Kad ienācu mājās, jutu, ka draugs nervozē. Tad es iegāju tualetē. Tajā kāds pavisam nesen bija bijis, atvainojiet, "pa lielajai vajadzībai". Un , lai nu ko, bet sava vīrieša pēcdefekācijas smaržu es pietiekami labi atpazīstu. Viņš sirgst ar Krona slimību (zarnu sieniņu iekaisumi), un tapēc viņa pēcdefekācijas aromāts ir ļoti specifisks.
Izmisusi metos pie drauga ar jautājumu "ko tas nozīmē?". Draugs bija nosarcis, mēģināja taisnoties, ka šodien ēdis īpašu pārtiku, kuru parasti neēdot (siļķi marinādē ar saldajiem kartupeļiem), taču mani tas nepārliecināja. Tālāk jau ķērās pie pēdējā glābšanas salmiņā un atzina, ka ielaidis dzīvoklī kādu draugu, kurš gājis garām un neesot vairs varējis izturēt, tādēļ lūdzis manam draugam iespēju apmeklēt mazmājiņu. Tikai nesaprotu tad, kādēļ uzreiz to nevarēja pateikt.
Tas viss tomēr šķiet ļoti aizdomīgi, un šobrīd nespēju saprast, kā rīkoties...