Es pat speciāli izlēmu piereģistrēties.
Meitenes depresiju ārstē dzīves kvalitāte un katrs to var saprast pa savam un visas atbildes būs pareizas. Darbs, dzīvesvieta, mīlestība un nauda. Ja kaut kas no šī visa iztrūkst sākas depresija.
Diskusijas autores problēma kā izskatās ir nauda.Nauda paceļ pašvērtējumu- Tu vari nopirkt skaistu apģērbu, pati pieaudzēt sev matus un nestaigāt ar īso matu griezumu, apmeklēt spā, solāriju, atļauties sevi palutināt kā vien vēlies un justies skaistākai.
Es pati biju nonākusi tādā situācijā, kad man sākās pirmās lēkmes un arī nekad nebiju domājusi, ka kaut kas tāds varētu notikt ar mani.
Man dzīve pamainījās un es sāku dzīvot sliktāk, iestigu kredītos, nekam nepietika naudas, kur nu vēl apmaksāt psihotereitu, kur arī bez viņa palīdzības katrs iekšēji saprot, kāpēc ar viņu tas notiek. Ja es nebūtu garā stiprs cilvēks, tad es nespētu no tā izkulties. Bet es to izdarīju, visiem bija nospļauties, bija pāris cilvēku(“draudzenes”), kas zināja kas ar mani notiek, bet neko nedarīja. Tad kad Tev ir slikti nevienam Tevi nevajag. Cilvēkiem tā jau pietiek problēmu, lai klausītos vēl cita. Es viņām to nepārmetu, vienkārši esmu samierinājusies ar līdzcilvēku vienaldzību un, ka paļauties vari tikai uz sevi.
Es nomainīju dzīvesvietu, darbu. Tagad strādāju piecas dienas nedēļā, saņemu smuku summiņu uz kartes, varu atļauties sevi iepriecināt, vide man apkārt ir mainījusies un tās sajūtas vairs mani nepiemeklē. Man ir miers un labsajūta un cerams, ka arī tēmas autore arī pati to ātri atradīs.