Seina @ 20.09.2020 01:12Kāpēc nevar pajautāt tiešajam darba devējam? Vai, kas tie par "sabojātiem telefoniem" jums tur?
Kā vispār var strādāt, ja nezin atalgojumu?
please @ 20.09.2020 14:19
Jš, man bija tāda jocīga saruna ar to brigadieri. Es prasīju cik apmeram var, viņa neteica, tikai kā kurš lasa, pats uzjautāju vai 400 mēnesī uz rokas sanāks, viņa teica, ka jā, bet vairāk neko par algām neteikšot.
Nezinu kāpēc.
Laukos mums arī nav daudz iespējas, labi, ka ir tas purvs, būs 400,500 vai 800 tāpat jau ies un darīs lasīs.
Katz @ 20.09.2020 16:02
KĀ neteikšot?? Es pareizi izlasiju?? Piezvani un noskaidro konkrēti!!
Sviire @ 21.09.2020 19:45Parasti maksā par litru vai kilogramu noteiktu summu. Cik daudz ogu nolasīsi tik nopelnīs. Ļoti būtisks faktors ir raža. Ja ogu maz tad arī mazāk nopelnīs. Vēl jau atkarīgs arī kādas dzērvenes. Lielogu vai parastās purva. Un lielogu arī mēdz būt dažādā izmērā. Ja raža laba, ja ogas lielas tad jau mierīgi, ņem un lasi. Vispār esi kādreiz lasījis mežā ogas? Spriežot pēc jautājuma vai grūti? Izklausās ka neesi bijis mežā.cik lokans esi? Otrā dienā vari būt stīvs un sāpēt, mugura, muskuļi. Iesaku lasīt tupus. Man pašā sākumā ļoti palīdzēja gulēšana nevis gultā, bet plāna matracīša uz grīdas. Tagad jau vienalga, varu katru dienu lasīt un nekas nesāp. Pajautā kā maksā? Par litriem vai kilogramiem un cik tas maksā? Un tad jau vari aptuveni aprēķināt. Ņem vērā ka litrs ogu ir aptuveni 600 grami. 10 litri aptuveni 6 kilogrami. Lielās ogas mierīgi var salasīt vismaz 3 spaiņus un vairāk.