Tutuuuu @ 19.09.2020 23:03Lomu nespēlē tas, kur Tu mācies, bet gan kādi Tev ir eksāmenu vērtējumi, un vērtējumi pārējos priekšmetos.
Elis @ 19.09.2020 23:11
es to lieliski saprotu. Laikam pareizais formulējums manam jautājumam būtu- vai Jūs bijāt spējīgas labi nolikt eksāmenus pēc tālmācības?
Tutuuuu @ 20.09.2020 12:01
Nu,kā mums to pateikt? Mēs taču šeit nezinām ne to, kā Tu mācies, ne to,kāda Tev motivācija.
Ir dažādi gadījumu. Man ir pazīstami dažādi cilvēki, gan tādi, kuri pēc tālmācības beidz ar izcilību,gan tādi, kuri nebeidz.
Ja,Tu spēj, pastāvīgi mācīties, tad problēmas neredzu.
Akd, es necepjos. Paldies tev mīļš par tavu atbildi un pieredzi! Gaidīšu atbildi no vēl kādas :)Tutuuuu @ 20.09.2020 17:34Ko cepties? Es jau Tev pateicu,kā gāja man pazīstamiem cilvēkiem.
Daži bija apmierināti, gāja labi, studē LU, RSU, dažiem ne tik labi un vēl nav atestāta par vidējo izglītību. ?
Paldies par pieredzi! Uz kurieni tieši stājies?Hawk @ 20.09.2020 22:10Nu, es budžetā netiku (bet daudz netrūka, lai tiktu vienā no 19 budžeta vietām), bet lomu spēlēja tikai un vienīgi eksāmenu atzīmes, nevis tas, ka biju beigusi tālmāccību. Ir iespējams eksāmenus nokārtot ļoti labi arī mācoties tālmācībā, bet iesaku regulāri apmeklēt konsultācijas, ja ir tāda iespēja. Īpaši matemātikā, jo tur pašmācības ceļā var galīgi izkūkot prātu (pat tad, ja liekas, ka Tev matemātika padodas) :D
Elis @ 20.09.2020 23:13Paldies par pieredzi! Uz kurieni tieši stājies?