Kiskismau @ 12.09.2020 20:160meitene0
Tādi kā daži šeit? ? Paziņai vīrs saslima un nonāca slimnīcā. Hmm kamēr pašiem kāds radinieks nesaslims laikam neticēs vai arī tad teiks ka kāds saindēja vai vēl kaut ko izdomās.
user90586 sajauci lietotājus es tā neteicu.
0meitene0 @ 12.09.2020 19:31Mani visvairāk biedē visi tumsoņas,kas ar putām uz lūpām bļauj pie katra raksta, ka covids nav īsts un visur meklē konspirācijas.?
vivii @ 12.09.2020 20:23
Piekrītu, man jau ir apnicis klausīties neticīgajos, jo man ir zināmi daudzi draugi un radi, kas saslima,bet ne Latvijā.
Un kā par ironiju, draudzenei vīrs saslima, abi līdz pēdējam neticēja, ka tāds vīruss vispār eksistē līdz vīrs tika pieslēgts pie mākslīgās elpināšanas, tad gan mana draudzene sāka gaudot citu dziesmu, pilnu fb pierakstīja, ka atdotu visu, lai vīrs vesels un būtu bijuši uzmanīgāki, ievērojuši visas roku mazgāšanas utt.
Paldies Dievam vīrs izveseļojās, apmēram bija 3-4 mēn. slimnīcā līdz pilnībā atlaba.
Draudzenes vīram 30 gadi, ne smēķē, ne slinko - sporto, dzer vitamīnus, ēd pareizi utt. Slimojis nebija 10 gadus, pats esot teicis, ka kaut ko tik traku vēl neesot nekad pārslimojis, cik viņš no tā visa piedzīvotā atceras.
Joki mazi
Mortality for COVID-19 appears higher than for influenza, especially seasonal influenza. While the true mortality of COVID-19 will take some time to fully understand, the data we have so far indicate that the crude mortality ratio (the number of reported deaths divided by the reported cases) is between 3-4%, the infection mortality rate (the number of reported deaths divided by the number of infections) will be lower. For seasonal influenza, mortality is usually well below 0.1%
MsInga @ 12.09.2020 20:29
Vīram bija, bet sievai nebija, ja? Dzīvoja kopā, bučojās, bet sievai nebija???
Kiskismau @ 12.09.2020 20:47MsInga
Var redzētu kā tu maz zini vai netici šim vīrusam. Labāk neko neteikt.
Citiem vīruss izpaužas smagi, citiem bez pazīmēm. Tad tu netici šim stāstam un gribi teikt ka viņas vīrs norāva pneimoniju ne no šā ne no tā. Covid-19 pats nav vainīgs pie cilvēku nāves, tās ir komplikācijas. Paskaties video kā tas ietekmē bronhus un alveolas, kāpēc cilvēkiem ir grūti elpot un kāpēc jāslēdz pie mākslīgās elpināšanas. Pati gribēsi pāri atradīsi.
Mazaa_saulite
Who gan saka ko citu par mirstību salīdzinājumā ar gripu.
Tutuuuu @ 12.09.2020 21:01
Nezināji, ka ir cilvēki, kuri vīrusus, tajā skaitā Covid-19, var pārslimot asimptomātiski?
Jā, tik tiešām, pazīstu ģimeni, kurā 3personas bija inficētas. Viena uz neilgu laiku slimnīcā, vienai temperatūra un klepus, bet vienai nelielas galvassāpes un tas arī viss.
Patīk cik gudri runā cilvēki, kuriem nav sajēgas ne no medicīnas, ne bioloģijas.