Mēs ar vīru kopā esam nu jau tūlīt četrus gadus un katru reizi, kad viņu pārsteidzu, viņš vienmēr tiešām arī izskatās pārsteigts, kaut gan mani pazīst pat varētu teikt, ka labāk kā es pati sevi un zina manus gājienus. :D
Ja runājam par tādām ikdienas lietām, tad esmu iesākusi nedaudz cheesy tradīciju katru gadu vasaras sākumā pirms Jāņiem uzdāvināt kādu foršu t-kreklu/džemperi ar feinu uzrakstu latviešu valodā. Tipa kā pārīšu apģērbu, tikai bez jocīgiem tekstiem par attiecībām. Vairāk tādus latviska dizaina. Viņam ļoti patīk un katru gadu zina, ka būs (es tā vismaz domāju), bet tāpat ir pārsteigts un brīnās kur es tik foršus dizainus atrodu. Nenēsājam kopā regulāri, kas arī ir forši.
Vēl.. tā kā vīram patīk romantika, tad reizēm sagatavoju vannu ar visādām eļļiņām un smaržiņām, salieku sveces un pārsteidzu viņu ar šo. Parasti tas ir tad, ja dzirdu, ka dienas beigās ir saguris vai darbā kaut kas ne tā noticis. Viņš ļoti novērtē to un protams gājiens vannā beigu beigās vairs nav tikai gājiens vannā. :D