Aknas pašas labi tiek galā, gribi tām palīdzēt, ēd veselīgi, dzer daudz ūdeni, nelieto alkoholu un būs viss detox kas nepieciešams.
Visas tās detox un draining un vēl nez kādi izdomāti efekti irmuļķības un izdomājums. Tev organismā ir aknas un tāpēc nevaig nekādus detox. Aknas pašas taisa detox. Tas tējas neko nepalīdz un ir naudas izsviešana. Palasi sastāvu viņam. Lielai daļai kaut kāds zāļu tēju sajaukums. Tad jau labāk ja gribi kaut ko pamēģināt ieturi gavēni uz vienu dienu un dzer tikai ūdeni. Vai ja gribi uzlabot aknu veselību tad jādzer Essentiale Forte, bet tas tikai tad ja analīzēs ir apstiprināti aknu bojājumi vai ir usg kur ir redzamas aknu izmaiņas.
Elis @ 09.09.2020 06:49saucās Fitolizyn!!
Es atvainojos, bet kāpēc jāpiesienas? Es nelieku dzert, vnk padalos ar savu pieredzi. Man teiksim palīdzēja, kad ir bloating, jeb tūska uz vēdera vai uz sejas citrez. Es to neteiktu, ja man nestrādātu. Garša nav tik pretīga, manuprāt.FatBarbie @ 09.09.2020 12:05
šis variāk ir domāts urīnceļu, nierakmeņu iekaisumiem utt.
pirmo reizi dzirdu, ka tik pretīgu pastu dzer arī lai taisītu pilnīgi bezjēdzīgu detoxu
good job
Elis @ 09.09.2020 17:52Es atvainojos, bet kāpēc jāpiesienas? Es nelieku dzert, vnk padalos ar savu pieredzi. Man teiksim palīdzēja, kad ir bloating, jeb tūska uz vēdera vai uz sejas citrez. Es to neteiktu, ja man nestrādātu. Garša nav tik pretīga, manuprāt.
vins jajauc ar uudeni.. tad nav tik pretigi. pliku neestu.MsInga @ 09.09.2020 20:15
Dzeru šo pie urīnceļu iekaisuma, paņemu karotē to pastu, mutē un ātri ūdeni pa virsu, cenšoties neizjust garšu, ātri noriju.
Elis @ 09.09.2020 17:52Es atvainojos, bet kāpēc jāpiesienas? Es nelieku dzert, vnk padalos ar savu pieredzi. Man teiksim palīdzēja, kad ir bloating, jeb tūska uz vēdera vai uz sejas citrez. Es to neteiktu, ja man nestrādātu. Garša nav tik pretīga, manuprāt.
Elis @ 10.09.2020 03:18vins jajauc ar uudeni.. tad nav tik pretigi. pliku neestu.
Silvera @ 10.09.2020 05:47
Piesienas tāpēc, ka tu cilvēkiem iesaki MEDICĪNISKU līdzekli, kas pat nav homeopātisks! Jēziņ, tev varbūt palīdz, cits mēģinās detoksēties un tava ieteikuma dēļ nokļūs slimnīcā ar saindēšanos vai kuņģa problēmām. ?
Fitolizīns tiešām paredzēts urīnceļu un nieru iekaisumu ārstēšanai.
FatBarbie @ 09.09.2020 12:05
šis variāk ir domāts urīnceļu, nierakmeņu iekaisumiem utt.
pirmo reizi dzirdu, ka tik pretīgu pastu dzer arī lai taisītu pilnīgi bezjēdzīgu detoxu
good job