Vajag padomu, liekas pārspīlēju un par velti uztraucos.

Reitings 163
Reģ: 04.05.2017
Situācija tāda, ka tiekos ar puisi, kādas 3 nedēlas, ir bijusi 4 randini un komunikācija katru dienu. Puisis ir jauks, no labas gimenes, ar labam manierem, ir ambīcijas un ir strādīgs, ir mērki dzīvē uz ko tiecas, vērtības mums sakrīt attiecībā uz godīgumu, cienu utt, tāds puisis, kas ir lojāls un godīgs.
Viss bija labi līdz aizvakardienai, biju pie vina mājās, tiku iepazistinata ar vina tēvu ari, un pārgulējām, bija labi, tikai dazas detalas man neapmierinaja no vina attieksmes puses, par ko nakamajā diena uzrakstiju messenger. Vins atvainojās un solija piestradāt pie tām lietām.
Tagad vins man pateica, ka kaut kas ir ne tā ar messenger telefonā un nevar īsti vairs ne rakstīt, ne atbildēt uz zinām. Es nezinu, liekas loti dīvaini, bet neliekas, ka vins man melotu ari, nu neko, es uzrakstīju, ka saprotu un paldies, ka man pateica, iedevu ari savu nr, lai var sazināties ar mani kā citādi. Tas bija sorit 7 no rita, tagad visa diena pagājusi un 0 komunikācijas. Nezinu, es jau biju pieradusi ar vinu runāt katru dienu, vins man veltija daudz uzmanibas ari, atbildēja atri utt, un tagad pilnigi nekas. Tad man ir jānomierinās un jāgaida līdz vins salabos to problēmu ar messenger un atkal man uzrakstīs??! Es tikai nekad par tādu lietu nebiju dzirdējusi, ka tā notiek un man tā nekad nav notices🤔 melo? Atmest ar roku? Nesaprotu, ko datīt, bet stresot nav labi sitādu stulbību dēl, lai vai kas tur bûtu.
Pieminēsu, ka runājām jau par to, ka gribam būt kopā un tā un es vinam apsoliju lojalitāti un vins man ari.
03.09.2020 20:40 |

Patīk
Reitings 1762
Reģ: 24.05.2019
Es atkal nesaprotu, kāpēc tu tā uztraucies, vai viņš nav pazudis, ja viņš ir tik slikts gultā? Mocīsies pēc tam, kāda jēga vispār turpināt, ja seksā nesapas.
04.09.2020 08:33 |

Reitings 1076
Reģ: 22.07.2014
Tā taču jums bija tikai pirmā reize, gan pieslīpēsieties viens otram gan dzīvē, gan gultā ar laiku.
--
Lasot tavus komentārus, autore, gribas ieteikt tvert dzīvi vieglāk. Vīrieši un attiecības ir forši, bet nav galvenais. Dari arī savas lietas, attīsti sevi, esi laimīga pati ar sevi, pirmkārt un baudi uzmanību. :)
--
Ar māsu arī vajag izrunāties, tev ir visas tiesības kādreiz atteikt pieskatīt bērnus, ja ir savi plāni.
04.09.2020 08:55 |

Reitings 331
Reģ: 15.11.2019
Sirsniņ!
Man izklausās,ka Tev ir zems pašvērtējums un Tu dzīvē ieņem pakļaušanās lomu,tas ir nevis Tu dzīvo savu dzīvi, bet Tev pasaka kā tas ir jādara...tas ir ļoti bīstams stāvoklis,nezinu kā Tev ir mīlas dzīvē in general,bet ir liela iespēja nokļūt varmācīgās,toksiskās attiecībās, kur vīrietis pret Tevi izturēdies ļoti slikti...
Ko darīt!? Pirmkārt saprast,ka Tava dzīve ir Tava atbildība. Tev nav jāklausa māsa, draugs,kaimiņš vai mani..katru dienu, vismaz 3x padomā par to,ko Tu vēlies...sīkumos, ko tādu,ko tgd vari izdarīt-iziet pastaigā,padzerties, apēst ko garšīgu...lasīju,ka sievietes šadā stavoklī pat čurāt neiet uzreiz,kad vajag, ciešās līdz vairs nevar...
Jāmēģina atrast kāda sirdslieta, nodarbe,kas ir tikai Tava un iepriecina.. un pašvērtējums- esi mīļa pret sevi. Kā Tu ar sevi runā? Nenosodi sevi, tieši pretēji..saudzē,sargā! Iedomājies,ka esi saņēmusi dāvāna Rolex zelta pulksteni, skaistā kastītē,samta spilventiņā...Tu to mētātu apkārt,izturētos nevērīgi?! Nē...atceries, ka Tu daudz vertīgāka par tūkstots Rolex...
nu a vīrieši... nāk un iet, Tu nosaki,kas Tev ir ok. Ja Tev pašai viss būs labi attiecībās arī būs labi. Šobrīd, man šķiet, Tev ir svarīgās lietas darāmas kā krāna meklējumi...
P.S. Lai arī kāda princese Tu nebūtu- nekad, NEKAD neizsaki vīrietim pārmetumus, neraksti garas sms, neraudi, ka viņš nedara to un to. Pret vīrieti ir jāizturās ar milzīgu cieņu un apbrīnu-lūk, viņš- stiprs,gudrs, vīrisķīgs. Lietas jārisina ar maigumu nevis kā zaģim! 😊
04.09.2020 09:12 |

Reitings 603
Reģ: 24.10.2013
Iesaku un novēlu tikt galā ar pagātnes slikto pieredzi. Neviens jauniepazīts cilvēks nav vainīgs, ka pagātnē ir gadījušies tādi cilvēki. Neviens no mums negribētu, ka tiekam mērīti pēc kāda cita.
04.09.2020 10:11 |

Reitings 163
Zinu, es jau tagad strādāju daudz ar sevi. Katru dienu kā rituāls eju garās pastaigās un klausos audiogrāmatas vai mūziku.
Es biju vienās sliktās varmācīgās attiecībās 2 gadus. Un jā tagad censos atgūt sevi atpakal un rûpēties par sevi, domāt par to, ko es pati gribu darīt nevis, ko man kāds aska darīt.
Es zinu, ko gribu mācīties un darīt karjeras zinā, esmu drosa, ka tas būs man mērkis un dzīves piepildijums, lēnām Iesu uz to tagad, lai nākotnē būtu man darbs, kas aniedz gandarījumu.
Paldies visām par ieteikumiem, reizēm tas darbs ar sevi ir liels process, ja ir bijis jāsāk no sliktas gimenes ar pilnigu 0 sevis milestibas un pasvertejuma. Tagad es domāju, ka spēju pienemt sevi visu un sevi mīlēt, nenosodīt par pagātnes klūdām un censties uzlabot savu dzīvi, būt laimīga ar sevi viena pati pirmām kārtām. Un man patīk pavadīt laiku vienai un iet vienai kaut paēst, vai uz kino, vai vienalga ko, kas man patiktu. Es jau loti, lot census un esmu ar māsu runājusi, vina mani nesaprot, tikai izgāz dusmas, es tur piekāpjos, lai pasaudzetu attiecības, bet saprotu, ka robezas ir jānovēlk un man says laiks ir jāliek pirmaja vieta.
04.09.2020 11:35 |

Reitings 163
Es runāju ar sevi pozitivi, censos saprast savas emocijas un sevi nomierināt. Par to domāju, ka ir tas ieksejais berns ieksa, kas stereo un pieprasa uzmanibu vai kko, un tad ir ego dala vai vecāks, kas to bernu ieksejo nomierina, liek justies drosi un pasargāti. Es nekad par sevi nevienam neko sliktu nesaku, ari pret saviem trukumiem izturos toleranti, Jo neiens nav perfekts un es ari neesmu. Tikai census būt labāks cilvēks, kas izturas pret sevi un citiem ar cienu un laipnibu, kas padara ari citiem cilvekiem dienu labāku ar pozitivu energiju.
Tikai nedaudz es vel atkritu atpakal vecajos ietadumos, es ar to cinos, iestradasies sie jaunie paradumi un tas būs tik pat viegli kā elpot.
04.09.2020 11:43 |

Reitings 163
Ahh atvainojos par gramatikas kludam, telefonam nav latviesu valoda, plus autocorrect samaina vardus nedaudz kkur.
04.09.2020 11:46 |

Reitings 163
... Un mani vins pameta sodien😂😂 nu labi vien ir tad. Esot loti aiznemts ar darba un macībās, neesot laika sobrīd attiecībām, esot domājis, ka ir gatavs, bet nav.
04.09.2020 22:58 |

Reitings 211
Reģ: 27.06.2020
Pfff. Tāds, atvainojos, idiots. Es viņam būtu atbildējusi, ka varēja jau būt drosmīgāks un, tā vietā, lai melotu, ka Messenger neiet vai darba daudz, uzreiz varēja pateikt visu kā ir, nevis muldēt kā tāds padsmitgadnieks. Viss labs, kas labi beidzās. Varbūt pat labi, ka tā notika, jo izklausās pēc nenopietna, nenobrieduša tipa. Koncentrējies uz sevi! Te jau bija daudz labi padomi. :)
05.09.2020 00:04 |

Reitings 79
Reģ: 17.07.2018
Diemžēl,tādi vēl daudz var ceļā gadīties. Jo mazāk koncentrēsies uz 'kāda atrašanu', jo labāk un mierīgāk tev pašai. Galvenais ko es varu ieteikt tev, ko es tagad ieteiktu sev pašai ,kad man bjja 22 - Nebija vērts pārdzīvot un bēdāties. Es to saku 100%.
05.09.2020 00:09 |

Reitings 163
Ja, paldies, labak priecāties, ka tik ātri notinās prom tad, koncentresos tikai uz sevi un cilvēkiem, kam zinu, ka esmu svarīga, dazas draudzības jau sākusas veidoties. Un es uzsāku strādāt ar profesionalu counsellor, būs kam visu, visu kas sakrajies izstāstīt, pastāstīt, ko vēlos dzīvē panākt un tad būs man pareizais virziens, kā to iegūt, vina ar cbt stadā, man jau ari gadiem ilgas terapijas nevajag, tik traki nav, tikai gan jau pāris mēnesu piestrādāsanas ar palīdzību, atsauksmes bija labas🙃 Visas pagatnes lietas galvā jāsakārto, jamaina domāsanas veids nedaudz un tad jau būs labāk, liekas jau es pati sinu, kur tā galvenā problēma man, kas nāk no gimenes, ka mani tie cilveki nesaprot, nenovērtē un nemīl, tikai izmanto godīgi, tāpēc es piekeros saviem parneriem, domājot, ka beidzot tiksu pie gimenes🤔 interesanta domāsana, bet kaut ko līdzīgu varētu panākt ar pāris tuvu draudzibu izveidosanu, kur es varetu palidzet tiem cilvekiem, rupeties un pasargāt un būtu man cilvēku loks ar ko parunāties, uzticēties un reizēm pavadīt laiku kopā. Jo cik ir sazina ar manu māsu, tas ir viss tikai virspusēji, par to ko ed, ko dara un kas ar bērniem notiek, un kas vinas attiecībās ar bērnu tēvu notiek, galīgi nav man interesanti.
05.09.2020 07:09 |

Reitings 331
Reģ: 15.11.2019
Nav tā, ka aizstāvu to čuvaku, bet...tas ir loģiski,ka viņš notinās. Tipa veidojat attiecības un pēc špiļi viļi beibe atsūta Messinger,ka sekss nav bijis labs...a ko Tu procesa laikā klusēji!? Un pēc viena,pirmā seksa uzlika diagnozi-slikts.
Neatbalstīšu vairākumu sakot,ka čalis ir idiots. Autore ir tada drāmas karaliene un pati kārto attiecību jautājumus pa telefonu!
Ja viņš ir slikts,kāpēc tikies,pārgulēji? Tev nav vispār filtru ar ko gulēt? No visas sirds iesaku tikt galā ar sevi un tad tikties ar vīriešiem!
05.09.2020 10:16 |

Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017
Kiki007 @ 04.09.2020 09:12
Sirsniņ!
Man izklausās,ka Tev ir zems pašvērtējums un Tu dzīvē ieņem pakļaušanās lomu,tas ir nevis Tu dzīvo savu dzīvi, bet Tev pasaka kā tas ir jādara...tas ir ļoti bīstams stāvoklis,nezinu kā Tev ir mīlas dzīvē in general,bet ir liela iespēja nokļūt varmācīgās,toksiskās attiecībās, kur vīrietis pret Tevi izturēdies ļoti slikti...
Ko darīt!? Pirmkārt saprast,ka Tava dzīve ir Tava atbildība. Tev nav jāklausa māsa, draugs,kaimiņš vai mani..katru dienu, vismaz 3x padomā par to,ko Tu vēlies...sīkumos, ko tādu,ko tgd vari izdarīt-iziet pastaigā,padzerties, apēst ko garšīgu...lasīju,ka sievietes šadā stavoklī pat čurāt neiet uzreiz,kad vajag, ciešās līdz vairs nevar...
Jāmēģina atrast kāda sirdslieta, nodarbe,kas ir tikai Tava un iepriecina.. un pašvērtējums- esi mīļa pret sevi. Kā Tu ar sevi runā? Nenosodi sevi, tieši pretēji..saudzē,sargā! Iedomājies,ka esi saņēmusi dāvāna Rolex zelta pulksteni, skaistā kastītē,samta spilventiņā...Tu to mētātu apkārt,izturētos nevērīgi?! Nē...atceries, ka Tu daudz vertīgāka par tūkstots Rolex...
nu a vīrieši... nāk un iet, Tu nosaki,kas Tev ir ok. Ja Tev pašai viss būs labi attiecībās arī būs labi. Šobrīd, man šķiet, Tev ir svarīgās lietas darāmas kā krāna meklējumi...
P.S. Lai arī kāda princese Tu nebūtu- nekad, NEKAD neizsaki vīrietim pārmetumus, neraksti garas sms, neraudi, ka viņš nedara to un to. Pret vīrieti ir jāizturās ar milzīgu cieņu un apbrīnu-lūk, viņš- stiprs,gudrs, vīrisķīgs. Lietas jārisina ar maigumu nevis kā zaģim! ?

Es 10000x piekrītu ik vārdam! Kaut visas šo saprastu un iegaumētu.
05.09.2020 15:16 |

Reitings 163
Kiki007 @ 05.09.2020 10:16
Nav tā, ka aizstāvu to čuvaku, bet...tas ir loģiski,ka viņš notinās. Tipa veidojat attiecības un pēc špiļi viļi beibe atsūta Messinger,ka sekss nav bijis labs...a ko Tu procesa laikā klusēji!? Un pēc viena,pirmā seksa uzlika diagnozi-slikts.
Neatbalstīšu vairākumu sakot,ka čalis ir idiots. Autore ir tada drāmas karaliene un pati kārto attiecību jautājumus pa telefonu!
Ja viņš ir slikts,kāpēc tikies,pārgulēji? Tev nav vispār filtru ar ko gulēt? No visas sirds iesaku tikt galā ar sevi un tad tikties ar vīriešiem!

Ja, gan jau ta bija, sabojaju pati visu, neesmu gatava vel vienkarsi, nu nezinu, pēc personības un visa cita, izturēsanās veida biju gaidījusi ko citu un bija liela vilsanās no manas puses, bet nu vienalga labi, es varu būt nedaudz asa un emocionāla, to vajag kontrolēt, bet tomēr es kaut kā saidīju, ka izturēsies saprotosi un pienems atvainosanos, ja vairāk es tā nedarītu, nu neviens nav perfekts un vins zināja, ka man ir bijusi slikta attiecību pieredze un gimene ari ne baigi labā, jā es labi pielāvu klūdu, bet es to saprotu un vins zināja, cik loti daudz es ar sevi esmu strādājusi un ka es tikai gribu turpināt to darīt. Un es domāju, ka būtu pelnījusi otru iespēju vai kko tādu, kādu, kas ir saprotoss, bet nu jā vispirms kārtīgi ar sevi visu galvā sakārtosu, visas lietas, kas ir problēmas.
Nu jau tur ir viss beidzies nav ko ieciklēties, kā bija bija un viss.
06.09.2020 11:28 |

Reitings 163
Nu es nemuktu prom pie pirmajam problemam, es censtos izrunāties un nonākt pie risinājuma.
06.09.2020 11:32 |

Reitings 163
Un vins mani jau ir noblokejis FB, nu labi, es salaidu deli visu utt, nu neko koncemtresos uz sevi un rupesos par sevi un nevienu sev nemeklesu, tikai runāsu ar draugiem.
06.09.2020 11:47 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Jūs tikāties tikai trīs nedēļas, būsim godīgas, viņš Tevi nepazina un nezināja Tavas lietas, situācijas un pieredzes tik labi, lai analizētu, gudrotu un sarežğītu sev dzīvi ar otrajām iespējām un co. Meitene, ar kuru kaut kas sāka veidoties, pēc pirmā seksa atrakstīja, ka bijis galìgi garām. Lai cik delikāti Tu arī to nenoformulēji, pareizini to sliktumā vismaz ar trīs, jo tieši tā viņš to droši vien izlasīju, īpaši (pieņemu) būdams gados jauns puisis.
Bet tas ir labi, ka pati pieņem to kā mācību priekšdienām. Viss taču būs labi galu galā!
06.09.2020 12:18 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Abi labi.
Manuprāt, nav jēgas visu vainu ņemt uz sevi, jo arī čalis necentās būt uzdevumu augstumos, bet no meitenes gan to gaidīja. Labi, ka ātri un viegli tiki no tāda vaļā.
P.s. šī ir situācija, no kuras daaaaaaauuuudz var mācīties- nesteidzies pārgulēt ar čali, kurš nav pat pacenties iedot savu tel.nr., apdomā, kā pati pasniedz nepatīkamu informāciju utt. Te ir daudz vielas pārdomām.
06.09.2020 12:45 |

Reitings 242
Reģ: 15.07.2018
Mūžu dzīvo, mūžu mācies. Nākošajam mīlniekam pasaki, ka iepreikšējais labāks gultā bija. Tā lai saprot, ka nebija uzdevumu augstumos un jāpacešas vairāk.
06.09.2020 14:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)