Yeah... I am a drama queen, sitadu dramu par neko sacēlu, atvainojos visiem, bet vismaz vakara izklaide bija. Pasai smiekli nāk tagad, izkatās, ka teica taisnību, nepazuda pavisam. I got a message now saying good night and that
that it's working a little bit now, not all the time.
Es laikam sastresojos un pārspīlēju tāpēc, ka sagaidu tikai sliktāko no cilvēkiem🤔 un tikai mācos tagad veidot draudzibas ari un pielaist cilvēkus sev klāt un uzticēties, tas pateicoties gimenei, kas iemācīja, ka var būt tā, ka visi pametīs, kad man tiesām vajadzēs palīdzību. Vienīgais cilvēks no Jimenez ar ko uzturu kontaktu ir māsa, kas ari ir te, bet ir skaidrs, ka vina mani izmanto tikai, lai es pieskatu vinas meitas, es vinas abas loti mīlu, bet ir liels spiediens no māsas vinas biezi pieskatit un tad vinai palidzet tīrīt māju utt, un tad atkal es kaut ko ne tā māsai esmu izdarijusi un ir pārmetumi man, mums bija strīds par to, ka vinai liekas, ka es bērnus pieskatīt nevēlos, jo vienmēr pajautāju, kad vina büs atpakal, piemēram, vai izies uz 2 vai 3 h vai ilgāk, bet vina to uztvera ta, ka es lieku vinai stresot, tāpēc tagad es tur aizeju un nemaz neprasu kur vina ies un uz cik ilgu laiku, vienīgais ko māsa respektē Ir tas, kad man jāiet uz darbu, citādi nekāda interesēsanās par manu laiku nav, ja ir brīvdiena piemēram, man liekas, ka vina uzspiez man reizēm pieskatīt meitenes kā pienākumu, pat ja es īsti to tajā brīdī nevēlos. Neviena cita, kas pieskata nav, un es ari velos masai palīdzēt cik vien varu, tikai man ir sava dzive ari🤔 un lietas, ko gribu darit.