Amii @ 31.08.2020 22:46Es bērniņu vēlos tikai laulībā. Savādāk man nav pieņemami. Esmu tā audzināta.
Kiskismau @ 31.08.2020 23:34Šitas meičuks mums ir trollis.
Ir bijušas daudz diskusijas par viņas interesantajām attiecībām.
https://lilit.dieviete.lv/forums/topic/209097-bildinasana/
2 gadu atpakaļ tāda pati problēma, bet tur viņa kopā ar draugu 5 gadus. ?
Jebkurā gadījumā katrs vītietis vēlās apprecēties.
parunasimparlaiku @ 01.09.2020 00:19Tam puisim veicas. Var šadi un joprojām ir meitene. Jebkurā gadījumā katrs vītietis vēlās apprecēties. Vienkārši gaida labāku. Tas arī viss.
zxc @ 01.09.2020 12:51
Absolūti tā nav. Ne visiem vīriešiem kāzas kaut ko nozīmē. Savukārt daļai sievietēm ir tīrs vecāku iespaidots pieņēmums, kuru sauc "tā ieaudzināts". Es neesmu precējies un ar sievu, kuru man nav problēma nosaukt par sievu, jo dzīvoju kopā 10 gadus, esam izrunājuši - ja vajadzēs birokrātijas pēc, tad sarakstīsimies. Ir jāsaprot, ka gredzens uz pirksta pilnīgi neko nemaina. Ja gribēs aiziet, tad arī baznīca nepalīdzēs. Man pat liekas, kā šeit jau minēja, ka aprecējušies biežāk šķirās, kā tie, kas neprecās.
Sievietei nav jāstrādā, bet jārūpējas par vīru un mājām. U savu izskatu. un vispār - gudrs vīrietis bez problēmām uztur ģimeni. Ja abiem jāstrādā, tad vai sliņķis vai pamuļķis.Amii @ 01.09.2020 15:21Šodien nopietni izrunājos ar draugu. Viņš teica ka precās tie, kuri abi strādā un kopā visu maksā. Bet es kādu laiku jau nestrādāju. Kā arī minēja to, ka bērni ir tiem , kuriem abi strādā. Wtf???