Es arī piekristu.
Tev ir sava galva uz pleciem, ja jūties neerti, tad normālas pieaugušas sievietes rīcība, pirms randiņa vai randiņa sākumā varētu būt arī -aprunājies ar vīrieti, izskaidro, ka Tu vēlies iepazīties lēnām, nospraud robežas (normāls cilvēks nekad neapvainosies, un ja vīrietis ir sakarīgs būs ļoti priecīgs par tavu atklātību un respektēs tavu viedokli) Un galu galā vīrietis var pēc randiņa izsaukt arī taksi. Nav visam vienmēr jābeidzas ar seksu.
Ja viņš meklēs kko citu, tad vai nu randiņu atcels vai es nezinu...
Un ja Tev tas jau tagag neliekas pieņemami, tad mēs tev diez vai palīdzēsim. :)
man ir bijuši šādi randiņi, un jā, mēs tikai smējāmies, pļāpājām, iedzērām vīnu, labi pavadījām laiku un kad jutu nepieciešamību, laipni paziņoju, ka man ir laiks doties uz savām mājām. nemēģinu neko tēlot, pārspīlēt līdz ar to vīrietis taču jūt vai sieviete pavelkas vai nē. Un nerodas neveiklas situācijas. Jābūt tiešai nevis jābaidās. Naivas sievietes ir vīriešu saldais ēdiens.
Bet nu viss atkarīgs arī kas tas par čali. Ir jāizvērtē, pie kā braukt. Ar to arī mēs arī Tev nevaram palīdzēt, jo neesam viņu ne redzējušas ne runājušas ar viņu. Ja vēlies braukt, bet ir bail, iespējams drošāk ir paziņot kādai draudzenei par vakara plāniem un sarunat sazināties konkrētā laikā. Variantu ir daudz un dikti. :)