bišķīt ne pa tēmu, bet pati alko nelietoju un nesen vienā Rīgas restorānā uzprasīju vai var dabūt bezalkoholisko asiņaino mēriju (dzērienkartē tikai alko versija). Teica, ka nav nekādu problēmu. Bija baigi labā un labi saderēja ar uzkodām, tāpēc pasūtīju vēl vienu. Liels bija mans pārsteigums kad rēķinā ieraudzīju 2x10 eur par savu tomātu sulu ar tobasco un cukurzirnīšu dzinumu. Teicu, ka bija taču bezalkoholiskās. Uz ko viesmīle atbildēja, ka dzēriena cenu tas neietekmējot. Padomāju, ka vajadzēja prasīt lai to vodku atsevišķi man ielej dezinfektora iepakojumā :D
Pa tēmu. Es arī izvēlētos to, kas garšo alko veidā un meklētu labu recepti bezalko versijai. Bezalko vīni gan man nepatīk. Garšo pēc skābas vīnogu sulas (kas, pēc būtības, bezalko vīns arī ir).