Mazaa_saulite @ 16.08.2020 13:21Izpētīju visu mātē googlē, īsti nesapratu ko man pirmo izvēlēties dermatologu vai podologu...vai tomēr izvēlēties vienu no tiem?
Varbūt tieši tā ir problēma. Uzvelc kādreiz atvērtus apavus, lai kājas un pirksti var elpot nevis marinēties sviedros un sēnītēs.Mazaa_saulite @ 16.08.2020 15:08Man tā nav problēma, jo atvērtus apavus tā vai tā nenēsāju.
Crazy Eyes @ 16.08.2020 16:16Varbūt tieši tā ir problēma. Uzvelc kādreiz atvērtus apavus, lai kājas un pirksti var elpot nevis marinēties sviedros un sēnītēs.
parunasimparlaiku @ 16.08.2020 14:53traki gan. Tad jau nevari nesāt skaistas kurpes komplektā ar skaisti lakotiem nadziņiem. :(
un draugs neliek nolakot sarkanus nagus (gan kājām, gam rokām)?vivii @ 16.08.2020 17:06
Šajā situācijā ir vispār jaatturas no naga “apkraušanas” ar ko lieku!
Bet vispār, nav labi, visu laiku likt nagu laku, gellaku utt. nagiem, it īpaši kāju nagiem.
Lai gan man ir iespēja jebkurā brīdī uzklāt gellakas pārklājumu, es to nedaru! Saudzēju savus nagus, jo tas nav veselīgi! Šajā vasarā esmu lakojusi nagus precīzi vienu reizi. ??
parunasimparlaiku @ 16.08.2020 20:48un draugs neliek nolakot sarkanus nagus (gan kājām, gam rokām)?
bet, kura pati priekš sevis būa gatava badoties, nēsāt tādus papēžus, no kuriem kājas sāp utt. Skaistums prasa sāpes un neērtības, draugam vajag "motivēt".vivii @ 16.08.2020 21:49
Ne jau visiem vīriešiem patīk sarkana krāsa un kurš ir devis kādam tiesības “likt” otram kaut ko darīt? :D
Ja es kaut ko daru, tad tikai savu vēlmju dēļ.
Ar steigu jāārstē šī gribēšana kaut ko “likt darīt”
un draugs neliek nolakot sarkanus nagus (gan kājām, gam rokām)?
parunasimparlaiku @ 16.08.2020 22:51bet, kura pati priekš sevis būa gatava badoties, nēsāt tādus papēžus, no kuriem kājas sāp utt. Skaistums prasa sāpes un neērtības, draugam vajag "motivēt".